Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Пътнически COVID паспорт

Featured Replies

Публикувано

В средата на април на платформата на Apple ще бъде пуснат пътническия цифров паспорт, включващ резултатите от тестове за Covid-19 и сертификати за коронавирусна ваксинация. Дигиталният пътнически Covid паспорт (IATA Travel Pass) е мобилно приложение.

92976038fef8c9474cdc1f2964cadfdb.jpg

ДирБг

Sent from my iPhone Ⅻ [emoji769] using Tapatalk

• Отговори 109
  • Прегледа 22.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Намерих лесно решение как да имаме цифровият сертификат в портфейла на айфоните. Отивате на https://www.his.bg/bg/dgc . Попълвате си даните за да свалите сертификата, но на следващата страница казвате

• Entry into Denmark В Дания се влиза с отрицателен тест и карантина, както и в България. А да си пазиш населението е далеч от дискриминация. В цяла Европа, включително и у нас, не приемат деца в ясл

• Това някой пробвал ли го е: https://covidpass.marvinsextro.de

Добавени снимки

Публикувано

Е.. у нас нали трябва някой да разработи същото нещо, за да вземе едни пари. :)

Публикувано

Дигиталният имунизационен паспорт ще стане задължителен за влизането в много държави, така че със сигурност фирма “А” (създадена 2 месеца преди излизането на ДИП) подизпълнител на фирма “В” (създадена месец преди откриването на фирма “А”), която по случайност е свързана с депутатът Х, чрез далечен роднина на жената на брат му... за•б•

Публикувано
преди 5 часа, gorgior написа:

Коя е фирма А и фирма Б?

Имай търпение...

Публикувано

Има ли чипирани освен мен 😂 

Публикувано

Аз също съм с 5G. Но чакам втора доза за активация. 😃

Публикувано

Аз съм на първа доза Астра. При нас ъпдейтите идват на дълги вълни ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

И аз си чакам втората доза на 20ти тоя месец (Пфайзер)... после трябва да отида до 5G клетка за да активирам чипа и да му налят нова версия на софтуера. И дано по-бързо позволят да се пътува със сертификат за ваксина вместо с PCR тестове. 

Редактирано от stangen

Публикувано

Аз съм 1 седмица след втората доза Модерна

Публикувано

Аз съм на 2 часа след 1-ва доза Модерна 5G 😁 още тествам скоростта

Публикувано

Аз съм 2-ра седмица Модер-ен :) казват че след 14 дена на първата има 90% защита от тежко прекарване :) ама да устискам 2 седмици още без хора, че е важно между двата чипа да се пази човек хахахах

Публикувано
преди 8 часа, londongunner написа:

Аз съм на 2 часа след 1-ва доза Модерна 5G 😁 още тествам скоростта

Освен утре болка в ръката и лека поспаливост не чакай друго, най-вероятно.

Публикувано

Абе да ти кажа ръката днес ме боли брутално много, иначе вечерта изкарах добре, но днес следобед нещо ме върти и ме кара на сън .

Публикувано

След втората доза ще страдаш. Първата боли ръката само, след втората пак, но ще имаш и треска, температура. Иначе аз днес си правих тест за антитела, 10 дни след втората ваксина и резултатът е >800. Ако имаш над 80 се смята за достатъчно.

Публикувано

Въобще не беше само ръката... Втората вечер такава треска имах ,че не помня през целия си живот да ме е тресло така. Температура нямах. Но на сутринта бях като нов и ръката вече не ме боли. Само при мен се появиха тези симптоми, жена ми и майка ми само с болка в ръката бяха....

Публикувано

След 9 дена ще кажа как е втория чип на модерна 😂 първия мина учудващо добре.

@londongunner Как така треска без темп!?

Редактирано от profusion

Публикувано

Само медицина не бяхме обсъждали тук. Ама нищо де, то вече всички сме специалисти, а лекарите лекуват по телефона. Това е бъдещето[emoji1]

Публикувано

Всичко вече е по телефона.

Публикувано

Нали така рекламираха 5G, много помага на медицината, лекарите лекуват по телефона 😁

Публикувано
  • Автор

То и в Стора го има приложението , само, че още не работи за нашата страна.

Изпратено от iPhone Ⅻ

Публикувано
на 11.04.2021 г. at 14:27, gogi6 написа:

Само медицина не бяхме обсъждали тук. Ама нищо де, то вече всички сме специалисти, а лекарите лекуват по телефона. Това е бъдещетоemoji1.png

Всички са специалисти у форумите :) е някой са по-специалисти с докторат в близка наука, ама те такива не се считат у фейбукот...... 😂

Още си спомням март миналата година когато казах да си направим тема, ама някой каза, че нямало такова нещо  😂

Редактирано от profusion

Публикувано

Аз бях и продължавам да смятам. че темата е напълно излишна. Ако искате може да отворим тема и за Рак на простата или Рак на дебелото черво?!

Публикувано

Подкрепям!

Публикувано

Биологията не е математика и сухи цифри (и 1+1 не винаги прави 2), само това ще кажа, а е далеч по-интересна наука за дискусия. Но и сте прави, този форум има друга насоченост и вероятно не е мястото нито аудиторията за това.

Редактирано от profusion

Публикувано

Прав си за биологията, обаче политическият аспект за ваксинационните паспорти си е тема за обсъждане. Дания вече не допуска посетители без "зелен паспорт", демек с ковид ваксина. Ами сега?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.