Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Пътнически COVID паспорт

Featured Replies

Публикувано

Изобщо не позволява да се сканира, камо ли запише. Директно дава, че е невалиден и до там :(

• Отговори 109
  • Прегледа 22.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Намерих лесно решение как да имаме цифровият сертификат в портфейла на айфоните. Отивате на https://www.his.bg/bg/dgc . Попълвате си даните за да свалите сертификата, но на следващата страница казвате

• Entry into Denmark В Дания се влиза с отрицателен тест и карантина, както и в България. А да си пазиш населението е далеч от дискриминация. В цяла Европа, включително и у нас, не приемат деца в ясл

• Това някой пробвал ли го е: https://covidpass.marvinsextro.de

Добавени снимки

Публикувано

Познати ми казаха че имало объркани сертификати, особено ако се правят двете ваксини на различни места. Нямам представа дали наистина е така, или е слух някакъв, но може да проверите сертификата дали е ОК тук https://www.his.bg/certificate

Като пак се сканира QR кода в самия сайт, като се отвори от телефон. Ако всичко е ОК трябва да пише че е Валиден.

Публикувано

И пеи мен ище на камерата казва невалиден.

Публикувано
преди 16 минути, robot написа:

Познати ми казаха че имало объркани сертификати, особено ако се правят двете ваксини на различни места. Нямам представа дали наистина е така, или е слух някакъв, но може да проверите сертификата дали е ОК тук https://www.his.bg/certificate

Като пак се сканира QR кода в самия сайт, като се отвори от телефон. Ако всичко е ОК трябва да пише че е Валиден.

Това което си дал работеше за старите, преди европейските. За новите не бачка. Ти в приложението стария ли качи?

Редактирано от profusion

Публикувано

И при мен показва "невалиден код". И двете ваксини са ми правени на едно и също място. На сайта на his.bg, сертификата ми е валиден.

Публикувано

преди 1 час, profusion написа:

Това което си дал работеше за старите, преди европейските. За новите не бачка. Ти в приложението стария ли качи?

Сертификатът ми е от новите. Дори в сайта си пише Цифров сертификат на ЕС. Нямам стар сертификат изобщо. 

DB022719-9126-414F-99A9-3F2C38A7AF5B.png

Между другото чак сега обърнах внимание че пише този сертификат е валиден 1 година - до 11/06/22 

Редактирано от robot

Публикувано

И моя е от новите. Сканирам кода от PDF файла, ама йок. :) 

Публикувано

Проблема е отново заради побългарен вариант. QR кода трябва при сканиране с какъвто и да е сканер да отвежда към сайта за проверка и да дава дали е валиден или не, само,че пак е вършена работа през пръсти. Нямате и идея какъв буламач е с ваксините в момента. Занимавам се с тях от самото начало има страшно много не въведени , сгрешените имена са хиляди и си прехвърлят топката фирмата обслужваща сайта за регистрация на ваксините и министерството. Преди седмица уж започнаха някаква организация по отстраняване на проблеми да видим. Отделно до скоро беше ад от 8-18 да се въвеждат ваксинирани в с-мата защото хостинга не им издържаше на заявките. Поне това оправиха.

Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro

Публикувано

А ако е направен само първата доза( pfizer), пак ли трябва да направим pcr тест при влизане в БГ ? Тъй като първата доза ми е в 24.06, а втората на 30.07.. Държавата е Белгия.

Изпратено от iPhone 12 Pro

Публикувано
преди 4 часа, londongunner написа:

Проблема е отново заради побългарен вариант. QR кода трябва при сканиране с какъвто и да е сканер да отвежда към сайта за проверка и да дава дали е валиден или не, ...

Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro

Май не трябва да води до сайт, от ЕС приеха нещо точно във връзка с това и кода дава някакъв хеш само низ от текст.

Публикувано
преди 39 минути, extremee13 написа:

А ако е направен само първата доза( pfizer), пак ли трябва да направим pcr тест при влизане в БГ ? Тъй като първата доза ми е в 24.06, а втората на 30.07.. Държавата е Белгия.

Изпратено от iPhone 12 Pro

Без сертификат (2 дози за Пф,Аз,Мд) няма как да се водиш ваксиниран.

Редактирано от profusion

Публикувано

CovidCheck.lu и CovidScanBE при сканирана на EU DIGITAL COVID CERTIFICATE (RECOVERY CERTIFICATE - СЕРТИФИКАТ ЗА ПРЕБОЛЕДУВАНЕ), изкарва информация така като излиза в сайта на министерството (https://www.his.bg/certificate) и го разпознава като валиден със съответния срок на валидност.

Публикувано

Добре, де, защо просто не влезете в his.bg и не си свалите сертификата в pdf?

Публикувано

Да, свалил съм си го в клауда. Просто ми стана любопитно приложението, но уви!

Публикувано

Иска въвеждане на НРН номер, който на новия сертификат го няма. Без него няма как да се влезне

Публикувано

Да, това с НРН е голяма простотия, аз моя сертификат си го свалих на телефона с номера от старя, но на мъжа ми издадоха направо нов, защото преди седмица му беше втората доза и сега не мога да му сваля сертификата на тулуфона. Дано се сетят да оправят тази тъпотия, защото с хартийката всичко може да се случи и трябва пак да се ходи при доктора за нова.

Публикувано

Звъннете в което и да е ДКЦ където поставят ваксини и помолете да ви продиктуват НРН на последната доза. Необходимо е да дадете ЕГН и да потвърдите имената си. Аз така си свалих моя сертификат. 

Публикувано

Ако някой е ваксиниран във Военна академия, може да им прати мейл certificate@vma.bg 

Трябват ЕГН, телефон и имейл който са попълвани при ваксинирането. 

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Все още ли няма апп за тая пуста хартия….

Публикувано

Аз си поиграх и ще си направя карта - пластика с формата на дебитна карта

Тест - front.png

Тест - back.png

Публикувано

Аз ли се бъркам или си на 120 години и половина?

Публикувано

Супер идея, но дали си заслужава играчката, като е валиден само 1 година

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
преди 7 часа, ludiamax написа:

Аз ли се бъркам или си на 120 години и половина?

Това е тестова бланка на която само името ми е вярно.

преди 2 часа, dessyteneva написа:

Супер идея, но дали си заслужава играчката, като е валиден само 1 година

Само една година си е доста време.

Публикувано

Просто обичаш да си човъркаш, иначе моя си е в телефона. Доста по-възможно е да си забравя портфейла с картите, от колкото телефона. Но пак казвам, идеята е супер.

Публикувано

Това някой пробвал ли го е:

https://covidpass.marvinsextro.de

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.