Публикувано Юни 16, 20214 гд Изобщо не позволява да се сканира, камо ли запише. Директно дава, че е невалиден и до там
Публикувано Юни 16, 20214 гд Познати ми казаха че имало объркани сертификати, особено ако се правят двете ваксини на различни места. Нямам представа дали наистина е така, или е слух някакъв, но може да проверите сертификата дали е ОК тук https://www.his.bg/certificate Като пак се сканира QR кода в самия сайт, като се отвори от телефон. Ако всичко е ОК трябва да пише че е Валиден.
Публикувано Юни 16, 20214 гд преди 16 минути, robot написа: Познати ми казаха че имало объркани сертификати, особено ако се правят двете ваксини на различни места. Нямам представа дали наистина е така, или е слух някакъв, но може да проверите сертификата дали е ОК тук https://www.his.bg/certificate Като пак се сканира QR кода в самия сайт, като се отвори от телефон. Ако всичко е ОК трябва да пише че е Валиден. Това което си дал работеше за старите, преди европейските. За новите не бачка. Ти в приложението стария ли качи? Редактирано Юни 16, 20214 гд от profusion
Публикувано Юни 16, 20214 гд И при мен показва "невалиден код". И двете ваксини са ми правени на едно и също място. На сайта на his.bg, сертификата ми е валиден.
Публикувано Юни 16, 20214 гд преди 1 час, profusion написа: Това което си дал работеше за старите, преди европейските. За новите не бачка. Ти в приложението стария ли качи? Сертификатът ми е от новите. Дори в сайта си пише Цифров сертификат на ЕС. Нямам стар сертификат изобщо. Между другото чак сега обърнах внимание че пише този сертификат е валиден 1 година - до 11/06/22 Редактирано Юни 16, 20214 гд от robot
Публикувано Юни 16, 20214 гд Проблема е отново заради побългарен вариант. QR кода трябва при сканиране с какъвто и да е сканер да отвежда към сайта за проверка и да дава дали е валиден или не, само,че пак е вършена работа през пръсти. Нямате и идея какъв буламач е с ваксините в момента. Занимавам се с тях от самото начало има страшно много не въведени , сгрешените имена са хиляди и си прехвърлят топката фирмата обслужваща сайта за регистрация на ваксините и министерството. Преди седмица уж започнаха някаква организация по отстраняване на проблеми да видим. Отделно до скоро беше ад от 8-18 да се въвеждат ваксинирани в с-мата защото хостинга не им издържаше на заявките. Поне това оправиха.Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 16, 20214 гд А ако е направен само първата доза( pfizer), пак ли трябва да направим pcr тест при влизане в БГ ? Тъй като първата доза ми е в 24.06, а втората на 30.07.. Държавата е Белгия.Изпратено от iPhone 12 Pro
Публикувано Юни 16, 20214 гд преди 4 часа, londongunner написа: Проблема е отново заради побългарен вариант. QR кода трябва при сканиране с какъвто и да е сканер да отвежда към сайта за проверка и да дава дали е валиден или не, ... Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Май не трябва да води до сайт, от ЕС приеха нещо точно във връзка с това и кода дава някакъв хеш само низ от текст.
Публикувано Юни 16, 20214 гд преди 39 минути, extremee13 написа: А ако е направен само първата доза( pfizer), пак ли трябва да направим pcr тест при влизане в БГ ? Тъй като първата доза ми е в 24.06, а втората на 30.07.. Държавата е Белгия. Изпратено от iPhone 12 Pro Без сертификат (2 дози за Пф,Аз,Мд) няма как да се водиш ваксиниран. Редактирано Юни 16, 20214 гд от profusion
Публикувано Юни 17, 20214 гд CovidCheck.lu и CovidScanBE при сканирана на EU DIGITAL COVID CERTIFICATE (RECOVERY CERTIFICATE - СЕРТИФИКАТ ЗА ПРЕБОЛЕДУВАНЕ), изкарва информация така като излиза в сайта на министерството (https://www.his.bg/certificate) и го разпознава като валиден със съответния срок на валидност.
Публикувано Юни 17, 20214 гд Добре, де, защо просто не влезете в his.bg и не си свалите сертификата в pdf?
Публикувано Юни 17, 20214 гд Да, свалил съм си го в клауда. Просто ми стана любопитно приложението, но уви!
Публикувано Юни 18, 20214 гд Иска въвеждане на НРН номер, който на новия сертификат го няма. Без него няма как да се влезне
Публикувано Юни 18, 20214 гд Да, това с НРН е голяма простотия, аз моя сертификат си го свалих на телефона с номера от старя, но на мъжа ми издадоха направо нов, защото преди седмица му беше втората доза и сега не мога да му сваля сертификата на тулуфона. Дано се сетят да оправят тази тъпотия, защото с хартийката всичко може да се случи и трябва пак да се ходи при доктора за нова.
Публикувано Юни 18, 20214 гд Звъннете в което и да е ДКЦ където поставят ваксини и помолете да ви продиктуват НРН на последната доза. Необходимо е да дадете ЕГН и да потвърдите имената си. Аз така си свалих моя сертификат.
Публикувано Юни 18, 20214 гд Ако някой е ваксиниран във Военна академия, може да им прати мейл certificate@vma.bg Трябват ЕГН, телефон и имейл който са попълвани при ваксинирането.
Публикувано Юни 28, 20214 гд Аз си поиграх и ще си направя карта - пластика с формата на дебитна карта
Публикувано Юни 29, 20214 гд Супер идея, но дали си заслужава играчката, като е валиден само 1 годинаSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 29, 20214 гд преди 7 часа, ludiamax написа: Аз ли се бъркам или си на 120 години и половина? Това е тестова бланка на която само името ми е вярно. преди 2 часа, dessyteneva написа: Супер идея, но дали си заслужава играчката, като е валиден само 1 година Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Само една година си е доста време.
Публикувано Юни 29, 20214 гд Просто обичаш да си човъркаш, иначе моя си е в телефона. Доста по-възможно е да си забравя портфейла с картите, от колкото телефона. Но пак казвам, идеята е супер.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.