Публикувано Юли 1, 20214 гд Здравейте, Изтрих си Health аппа от телефона, и сега по никакъв начин не мога да го възстановя. 1 - Има го в настройките, но от там нищо не може да се активира 2 - Търсих го в спотлайт и нe излиза, няма го и в чекмеджето с апове, няма го и в аппстора 3 - От нещата, които четох в нета, като цяло казват че уж Health не може да се изтрие, а само да се скрие, но поне аз не виждам как https://discussions.apple.com/thread/8240606 Предполагам с ресет към фабрични ще се възстанови, но ще съм благодарен и за други идеи. Благодаря Редактирано Юли 1, 20214 гд от robot
Публикувано Юли 1, 20214 гд А с ресет и връщане на бекъп няма ли да стане?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 1, 20214 гд Да не си го махнал от Home Screen-а. В App Library има ли го? Ако я има в App Library задържаш върху нея и местиш на някъде и ще може да я поставиш обратно на някой екран. Edit: видях ме си писал че я няма в library-то Редактирано Юли 1, 20214 гд от ML16
Публикувано Юли 1, 20214 гд В апстор къде гледаш? В търсачката или в закупени? Иначе, имаш една тайна опция без рестор : Джейлбрейкваш с чекрейн, инсталираш сидиа, отваряш пак чекрейн и цъкаш рестор файлсистем. Едит: ти си с 12-ка...не гледам...
Публикувано Юли 1, 20214 гд Автор Благодаря на отзовалите се. В Апстора нито в търсачката не излиза, нито в закупени, нито в таба Not on this iphone. В крайна сметка ще го ресетна от Erase All Content and Settings Тъй като досега не съм ресетвал, да питам няколко неща: 1 - Това Erase All Content and Settings - това предполагам е равносилно на връщане на фабричните настройки при андроид - както съм го купил? 2 - Ако всичко е синхронизирано в облака, би трябвало после като си въведа Apple IDто всичко да си се върне както е било като апове, настройки, карти и т.н.? Благодаря още веднъж
Публикувано Юли 2, 20214 гд Да, ако всичко ти е облака. Провери какво ти се бекъпва. Ако ползваш Вайбър, него трябва да го бекъпнеш ръчно, от самото приложение.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате