Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple Watch cellular

Featured Replies

Публикувано

Yettel преди около година си съсипаха покритието доста очевадно. Дори в София има места без покритие. За някои по планински райони направо нямат шанс, а и не искат. Принудиха ме да мина на eSim и да си взема предплатена физическа карта с перманентно пренасочване на входящите разговори Yettel ->Виваком. Така ще е докато ми изтече договора. Това със скоростта на 5г много зависи към коя базова станция си закачен, затова е толкова различно при всеки. От А1 вече избягах. Догодина Виваком, да ги видя и тях. После кръгчето се затваря за съжаление.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

То за това всеки си избира оператор според нуждите и местата на които ще ползва услугите, офертите им са почти еднакви, а 100% покритие не предлага никой.
Това, че единия оператор е добре за един, не означава, че друг няма да е недоволен и разочарован и обратно.

Аз от години съм на А1 и на местата на които ги ползвам, нямам драма с качеството на услугите.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Vivacom бият от към покритие. Не, че и те нямат дупки, но по балкани, чукари, хижи и т. н., нямат равни.

Публикувано

Някой пробвал ли е да активира Yettel-ски е-сим за Apple Watch, на някои от по-старите модели?

Публикувано

Няма как. Липсва менюто на по старите модели.

Публикувано

На S4 също не излиза опция за активиране на е-сим, но предполагам защото отчита и изписва, че оператора ми не поддържа Apple Watch. Дали, ако оператора е Yettel, поне ще се появи възможност за активация? Друг е въпроса, че проблема вероятно  е хардуерен. Не знам часовниците, които могат да работят с Yettel, дали са с различно меню за активация. Преди 3-4 г бях на Теленор и когато си взех е-сим за телефона, активирайки я, ми излезна питане дали искам да я активирам на часовника. Не опитах тогава, но някои са пробвали и не се получава.

Публикувано

Няма да се появи.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.