Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Deliver quietly Viber нотификации на S6

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Вчера се сдобих с първия си Apple Watch и по-конкретно S6 44mm. Години ползвах MiBand, като последно бях с модел 5. Имам следния проблем - Настроил съм си Viber нотификациите на Deliver quietly, т.е. да ги виждам само в notification center, без да има други индикации, но с MiBand-a получавах самите нотификации и на него, което беше страхотно, обаче с Apple Watch-a това не се получава. Когато съм с тази настройка, въобще Viber не ми излиза като приложение в Watch-> Notifications, а трябва да включа всички нотификации за приложението (lock screen, banner и т.н.), за да ги получа и на часовника. 

Как мога да си го направя както беше на MiBand-a, получавам Viber известие на телефона (deliver quietly mode т.е. само в notification centre) и едновременно с това да го получа и на часовника?

Публикувано

Тук Xiaomi имат предимство. И на Don’t disturb на телефона, нотификациите излизат на гривните и часовниците им. Перфект;)

Публикувано
  • Автор

Тоест да не разчитам на такъв вариант ? 

Публикувано

Аз не разбрах много ама когато имам нотификация и нося часовника, ме нотифицира само часовника (телефона нито светва нито дава звук, но нотификацията я има на локскрийна). Зависи от настойката на часовника или обратно ако не го искам на часовника пиука на телефона, но не ми дрънка и на двете устройства то ще искукам така.

Публикувано
  • Автор

Почти. Искам когато получа съобщение във viber/whatsapp, на телефона да няма индикация, а само на часовника. Как става тази магия? Нещо пропускам, но не знам какво. 

Редактирано от N.Grigorov

Публикувано

Няма такава магия. Настройките за известия се синхронизират между телефона и часовника. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.