Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

watchOS 8 (beta)

Featured Replies

Публикувано

Някой пробвал ли е публичната бета? Как се държи?

Публикувано

аз уж съм с бета профилът но още съм на 7.6 .... и съм  със S4 не знам дали има значение :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано
  • Автор

Излезна ли РС?

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Искам да отбележа една много яка функция, добавена за S4 и S5,в watchOS 8.3 ( 8.2 е заличена от Матрицата😀). Пиша за жестовото управление , което беше ексклузивно за по-новите часовници. Заради нея мислех да сменям старичкия ми S4 и се чудя, как Епъл се решиха да направят тоя жест. За тези, които са я пропуснали, ще добавя, че се активира в Accessibility - AssistiveTouch, в настройките на часовника.

Публикувано
  • Автор

И какво може да се прави с тая функция?

Публикувано

Едва ли мога изчерпателно да я опиша. Най-общо казано, можеш да управляваш почти всички функции на часовника, чрез няколко жеста, без да използваш другата ръка. Има много демонстрации в ютюб.

Публикувано
  • Автор

Видах го, за мен това е по голям зор от нормалното. Освен ако нямаш някакъв проблем с другата ръка, тогава е оправдано.

Публикувано

Аз използвам носа като нямам възможност за другата ръка [emoji1787]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
преди 18 часа, profusion написа:

Видах го, за мен това е по голям зор от нормалното. Освен ако нямаш някакъв проблем с другата ръка, тогава е оправдано.

Зор е когато го тестваш само. Отделиш ли време и усилие да овладееш жестовете и използването им стане непринудено, тогава можеш да усетиш потенциала на екстрата. Аз например я използвам, когато тичам и я намирам за много удобна. Когато бягам и вдигна другата ръка да цъкам по часовника, ми се нарушава баланса и губя ритъм. С жестовия контрол, дясната ми ръка остава свободна, не губя равновесие и не ми се разстройва ритъма на бягане. Въпроса е, че трябва доста практика, докато се усвоят. Освен това, си модифицирах различните екрани на часовника, за да е по-лесно с жестовете. На екрана за спорт например, съм оставил само пулса, тренировката и музиката. Така, работата с жестове много се улеснява. Правя си различни персонализации и на другите екрани, за да експериментирам с жестовото управление. Отделно, самия жестов контрол има много възможности за персонализация.Общо взето ме кефи тази екстра и си я използвам.

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Как се държи бетата ? На ръба съм да я сложа.

Редактирано от stangen

Публикувано

При мен всичко е ОК, с изключение на проблеми, с някои автоматизации конкретно за часовника. Например, не ми сменя екраните в зададеното време и очевидно е бъг, защото други автоматизации за телефона си работят. Не забелязвам някакво влошаване на живота на батерията. Едно от новите неща, които ми харесват е подобреното инфо за съня и като цяло е подобрена статистиката за активността. 
ПП: Мнението ми се отнася за watchOS 9, макар, че пишем в темата за watchOS 8 beta. 

Редактирано от ne4o

Публикувано

Да де … и аз имах предвид новата Watch OS… не знам защо писах в темата за старата. Благодаря за отзива.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.