Публикувано Октомври 11, 20214 гд Ако е попаднала вода или прахоляк посетете . Има бутон, натиснете и ще чуете звук който ще изчисти говорителчето. Дали е така , не зная. Малко не ми се вярва , но знае ли човек? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 11, 20214 гд Има такива приложения от зората на апстор още и изобщо не е нужно да трупаш някому посещаемост.
Публикувано Октомври 8, 2025Окт 8 Може да опитате, всъщност работи доста добре. Някои сайтове като Fix My Speaker използват специални звукови честоти, за да изкарат водата или праха от говорителя, без риск за телефона. Аз лично пробвах и помогна да се изчисти звукът. Редактирано Октомври 8, 2025Окт 8 от robot Премахнат е линка към спонсориран сайт
Публикувано Октомври 12, 2025Окт 12 Опитах многократно какво ли не. Накрая отидох в Apple Store Belfast и ми го почистиха. Сега дрънчи, та се не трае. [emoji2]
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.