Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

смесване на два различни акаунта

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Имам следния казус - като сменя профилната си снимка на appleID същата се поставя и на дъщеря ми на профила. Респективно, тя като я промени, се сменя и при мен.

Друго, което ми прави впечатление е, че на телефона, мака и таблета ми ползвам едно appleID, но реално в контактите нещо се объркват. Моят контакт на телефона, където пише "me" е различен от този на таблета и на мака. На таблета и на мака на "me" е контакта на дъщеря ми. Като избера този контакт, виждам онази снимка дето е и на двама ни акаунтите, но е нейния номер и мейл. На дъщеря ми акаунта никога не е ползван за логване в мака и таблета.

Като си влеза през уеб в акаунта, пак е тази общата снимка и смяната и не пременя тази на телефона ми.

По някакъв начин, въвеждайки акаунта на мака и таблета дърпа от профила ми, който пък е миксиран с този на дъщеря ми, а въвеждайки акаунта си на телефона дърпа някаква друга информация. Телефоните и на дъщера ми и моя, сме им задали да пази контактите в гугъл, а не в icloud - дали може да е това причината? Не би трябвало. Контактите са си контакти и къде ще се съхраняват, не би трябвало да се отразява на акаунта в епъл и на профилната снимка.

Ако някой има идея, ще се радвам да го обсъдим - предполагам, ще е полезна тема. Писах във форума на епъл, но само двама пича питаха разни неща, но не получих насоки.

Поздрави

Публикувано

Това не виждам как може да стане, единствено си мисля да се отпишете от акаунтите на проблемните устройств и да се логнете наново.

П. С. Да не би да имате някакъв family sharing или на детето акаунта да е бил /да е/ детски акаунт вързан към вашия?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
  • Автор

Имаме семейна група и да, дъщеря ми е в нея, но в групата са и съпругата ми и сина ми, а тях не се объркват нещата.
Според мен не е грешка някаква в мен, а е някакъв бъг, но не мога да стъгна до истински съпорт, все ме праща във форума.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.