Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Де*ба, к'ви са тези вехти ъпдейти? [emoji2]

• Отговори 764
  • Прегледа 191.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз съм го инсталирал на 12 и батерията още си е в телефона, не е излизала. Но ако искаш статистика е необходимо поне седмица да мине от излизането...

• По-скоро Сири на български ще е вече новина.. Sent from my iPhone using Tapatalk

• Те за това епъл 10г не искаха да връщат опцията за проценти 😂

Добавени снимки

Публикувано

И след ъпдейта , изненада 😁

Сурат тефтера не подържа сафари за мак 

Screenshot 2023-07-10 at 21.49.42.png

Редактирано от londongunner

Публикувано

Поради горе споменатия бъг изтеглиха update-а, най-вероятно утре или по-късно през седмицата ще им нов.

Между другото ако някой го е сложил и има проблеми може да го махне:

iOS: Settings->General->iOS Version->Remove Security Response

Mac

Редактирано от ML16

Публикувано

Има нов Security Response

image.thumb.png.58c3064e2820d279b02d7b4283678700.png

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Приложението за времето е тотал щета вече няколко години. Не знам откъде черпят информация но няма нищо общо с реалността.

d2339f78d6693caf142adbf7975da0d6.jpg
99166491c462a120d3bb58ee45e1f84a.jpg

От 2 часа не е спряло, удави ни направо. Гръмотевична буря яко, вятър бута дървета .....
И единственото приложение което на 100% досега съм засичал да познава е The Weather Channel
b8181d43ca7ec6901e3a411aa7d981b6.jpg
7f17305906529d4e56f67f42c0d0e23e.jpg

Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro

Публикувано

16.6 излезе.

Sent from my Айфон using Tapatalk

Публикувано

В Гърция времето го показва много точно. Явно българската информация се подава грешно.

IMG_1384.thumb.png.72f13c372452a4eca07cf1a4ee946f93.png

Публикувано

От iOS 16 някъде изписваше, че за БГ прогнозата за времето я взима от института по метеорология и хидрология към БАН. Но дали е само за предупреждения за лошо време, нямам идея.
a8a34883c5055cd95fb71702f457db44.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Основния проблем, е че данните за България идват от БАН, в iOS 15 данните идваха от The Weather Channel.

В момента за Гърция идват от "Hellenic National Meteorological Service".

След придобиването на "Dark Sky" от iOS 16 Apple решиха да спрат да плащат и взимат данните от националните агенции, ние имаме късмет нашата да живее в друго измерение....

Лошото, е че грешката не е в Apple.

Някой, който е на beta iOS 17 може да сподели дали има промяна на източника.

Публикувано
Публикувано

Здравейте!

служебната Х-ка, която много си обичам от както минах на iOs 16, има кофти проблем. Непрекъснато получавам СМС-и, за пропуснати обаждания, поради липсата на обхват, а реално по това време съм говорел по 14 Про макса и всички около мен са си имали обхват също. Пробвах с ресет на мрежовите настройки, рестор на телефона, но не се оправя. Тъкмо бях решил, че проблема не е от iOS и е в картата и уговарях отговорника във фирмата да ми смени картата и от месец/два започна нещо още по-странно. Обаждат ми се по другоя телефон и казват, че служебния пак няма обхват, а той реално си има чертички. По време на разговора служебния започва да звъни и ми изписва именно лицето с което говоря и което се е опитвало да ме набере по него. Нарочно вдигам, да видя какво ще стане, естествено нищо не се чува, щото човека е на другата линия, естествено и брояча за секундите седи на нула и нищо не отброява. Затварям и в следващия момент идва и СМС-а, че са ме търсили и съм нямал обхват.  Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно? Следя редовно какво се пише тук и ако е дискутирано, аз съм пропуснал и задавам поредното малоумно и досадно питане, кажете за да се извиня и да си пия гинкобилобата.

Публикувано

Пробвай със сим картата първо.

Публикувано

Преди 2 години и аз си мислих, че проблема със загубата на обхват в хола у нас е в телефона, ресторвах, ресетвах мрежови настройки и накрая се оказа, че и двете клетки на А1, които ме обслужват са дефектирали и в графика им за 2023 и за 20.. за подмяна. Та като смених картата с виваком няма проблеми.

Публикувано

Мерси много, ще опитам с картата. Обачетова звънене на телефона 5 минути след като някой се е опитвал и вече ме е набрал на другия, това ми е малко необяснимо и ми се струва да е софтуерно, ама пък само при мен. Другия вариант е да е хардуерно в самия телефон, но това вече не е за тази тема.

Публикувано

Не е необяснимо и софтуерно. От мрежата е. Преди години си спомням, още преди ерата на смартфоните го имаше. Набира някой, затваряш, а на него си му звъни телефона.

Публикувано

Да случвало ми се е със старите телефони, но с два телефона съм, случва се само на единия. Сега вярно е, че има и едни 5г. разлика между тях.

Публикувано

Е то ако е от картата/мрежата, не е задължително да прави проблем и другия апарат.

Публикувано

Аз пък от доста време и с iPhone 11 и с 13 и с 13 PM имам следния проблем , понякога, когато някой ми звъни, вдигам и нищо! брояча си стои на 00:00. трябва да затворя и да върна обаждане. това и с Йетел а сега с А1.... Чувал съм от познати, че и те има понякога същия проблем !

Публикувано

Често срещан проблем.

Публикувано
преди 11 часа, niksan76 написа:

Здравейте!

служебната Х-ка, която много си обичам от както минах на iOs 16, има кофти проблем. Непрекъснато получавам СМС-и, за пропуснати обаждания, поради липсата на обхват, а реално по това време съм говорел по 14 Про макса и всички около мен са си имали обхват също. Пробвах с ресет на мрежовите настройки, рестор на телефона, но не се оправя. Тъкмо бях решил, че проблема не е от iOS и е в картата и уговарях отговорника във фирмата да ми смени картата и от месец/два започна нещо още по-странно. Обаждат ми се по другоя телефон и казват, че служебния пак няма обхват, а той реално си има чертички. По време на разговора служебния започва да звъни и ми изписва именно лицето с което говоря и което се е опитвало да ме набере по него. Нарочно вдигам, да видя какво ще стане, естествено нищо не се чува, щото човека е на другата линия, естествено и брояча за секундите седи на нула и нищо не отброява. Затварям и в следващия момент идва и СМС-а, че са ме търсили и съм нямал обхват.  Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно? Следя редовно какво се пише тук и ако е дискутирано, аз съм пропуснал и задавам поредното малоумно и досадно питане, кажете за да се извиня и да си пия гинкобилобата.

Същия дебил съм, ама аз съм забранил да ми звънят другите устройства и пак го прави този проблем.
Само на А1.

Апропо 2 карти ли ползваш на Макс-а?
Аз съм с две, като А1 ми е Е-сим.

Публикувано

Хммм, нямам подобна драма с две активни линии. Единственото което съм направил е да си прехвърля разговорите от едната карта към другата когато е извън обхват. (Нали при две карти ако говориш по едната, на другата ако някой звъни, ще му каже, че телефона на абоната е изключен или извън обхват). И двете ми карти са есим на А1 и Йетел.

Публикувано
на 29.07.2023 г. в 21:25, algor написа:

Апропо 2 карти ли ползваш на Макс-а?

Не, с една карта съм на Макс-а, физическа. С два номера съм на двата телефона и нямат нищо общо. Реално ме търсят на Х-а, дава им, че нямам обхват и хората ме търсят на другия номер , който е в Макс-а. Макс-а звъни, вдигам и разговора си тече нормално. В един момент Х-а започва да звъни и виждам, че ми звъни лицето, с което говоря. Вдигам, за да видя какво ще стане и както казах, нищо ме се чува и брояча си седи 00:00.

Не съм си прехвърлял и разговорите на другия телефон, когато нямам обхват.

Публикувано

На мен ми се случи преди два дена. Търсихме се с жената в един магазин и се намерихме, а телефона продължаваше да звъни и й викам затваряй, тя вика затворила съм 🤣 В роуминг съм и си помислих, че нещо от това е. Ама май е бъг на 16.6

Публикувано

При мен се появи от доста време, нямам спомен даже дали е от 16.

Публикувано

При мен винаги е било когато ме търсят по едната линия , а говоря по другата, чувам в слушалката че ме търсят и след като затворя, получавам “уж” обаждане , вдигам и нищо. А реално абоната който ме търси дори , много често чака доста за да чуе че съм зает. Това е от пренасочването и то най-вече от А1. Много си играх и с оператор говорих- нищо. Андроида - поне това с двете карти беше измислено добре :) 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.