Публикувано Септември 20, 20223 гд Автор Това нещо ново ли е в 16? И защо подяволите след като съм на бг градовете ми излизат на руски!?
Публикувано Септември 20, 20223 гд Тук как ви е настройката? Така е при мен. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 20, 20223 гд И при мен контактите не са разделени по букви. На кирилица са и моите. Sent from my iPhone using Tapatalk ProИ при мен е така. Наложи ми се да редактирам всички 1000 контакта с по един интервал отзад. Сега има разделяне.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 20, 20223 гд Ios 16.1 beta 2 - процента на батерията и графиката на батерията вече са едно, а не 40% и пълна батерия например и вече е малко по-голяма и видна Редактирано Септември 20, 20223 гд от Илиев 1919
Публикувано Септември 21, 20223 гд За първи път ми се случва, с 14 Про Макс съм. Бях оставил телефона настрани, и по някое време като го взех екрана беше черен и телефона не реагираше по никакъв начин. Пробвах да го включа с задържане на power бутона няколко пъти и нищо. Включи се чак когато натиснах комбинацията volume up, volume down, задържане на power бутона. Батерията беше на 70+ %, така че няма как да не имал заряд. Може ли да е някакъв софтуерен глитч заради новата iOS16? Случвало ли ви се е такова нещо? Редактирано Септември 21, 20223 гд от ivander
Публикувано Септември 21, 20223 гд Да. Случвало ми се е и на мен навремето когато излезна версия 7. Само, че ти си имал късмета да го запалиш. Аз го чаках да умре тотално батерията и след това тръгна, когато го сложих на зарядното. Нищо друго не помогна тогава. После го обравиха този бъг. Аз ще почакам няколко месеца преди да мина на 16+. Никой не ме гони а и съм със SE 2020 така, че нищо не изпускам. Тия големи и тежки лопати не са ми по вкуса. Редактирано Септември 21, 20223 гд от PeTk0FF
Публикувано Септември 22, 20223 гд При вас така ли е iMessage? Скоро не бях го отварял. Появила се е няква тема която нищо не прави, пак пише съобщение и няма опция да се махне. Две полета за писане 😁
Публикувано Септември 22, 20223 гд При мен си е както беше -горе се избира до кого е, а отдолу се въвежда текстът, единствената промяна, която виждам е, че като изтрия съобщение се премества в изтрити и трябва допълнително да го изтривам, ако искам да го махна изцяло. Това става горе от едит, като има изтрити се появява категорията и може да се избере кои от тях да бъдат окончателно премахнати.
Публикувано Септември 22, 20223 гд Тази новата опция за едитване на iMessages има смисъл само ако човека с който си пишеш също е на iOS 16, инак се получава комично. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 22, 20223 гд преди 1 час, penmark написа: При вас така ли е iMessage? Скоро не бях го отварял. Появила се е няква тема която нищо не прави, пак пише съобщение и няма опция да се махне. Две полета за писане 😁 Settings-Messages-show subject field, трябва да е изключено.
Публикувано Септември 22, 20223 гд Изненадващо 16.0.2 . Редактирано Септември 22, 20223 гд от penmark
Публикувано Септември 23, 20223 гд Бърза реакция. Сега остава да оправят проблемите с battery drain-a и греенето.
Публикувано Септември 23, 20223 гд Считай се за късметлия, по чуждите форуми масово се оплакват, включително и аз, 13 Про Макс караше по 3 дни с едно зареждане, с новия телефон не мога да избутам 24 часа. https://9to5mac.com/2022/09/19/improve-iphone-14-battery-life/ Tук има и анкета, 62% от гласувалите имат този проблем след 16-ката: https://9to5mac.com/2022/09/21/iphone-battery-life-worse-ios-16/ Този проблем изглежда засяга най-вече собствениците на новите телефони 14 Pro и 14 Про Max, не толкова останалите. Редактирано Септември 23, 20223 гд от ivander
Публикувано Септември 23, 20223 гд Автор И при мен на 12ка, имам рандом греене, но предполагам не е от 16 а от неоптимизирани аппове…
Публикувано Септември 23, 20223 гд И аз мисля че греенето не е от iOS ъпдейтите, които и да са те. Нито при бета, нито при финални билдове съм забелязал да има греене. Греене може да се получи ако някой апп не е добре оптимизиран, или ако имате твърде много излишни background процеси - това е единственото, което следя при моя айфон. Мрежата, GPS, и BT са постоянно включени, без да ги мисля, което е един от най-големите плюсове спрямо андроид.
Публикувано Септември 23, 20223 гд Еми айде, качваме, пък ще видим как е. Трудно може да е по-зле от 10% стендбай всяка нощ, нали?
Публикувано Септември 23, 20223 гд Вероятно с iPadOS 16.1, което ще рече на събитието за iPad през октомври - няма обявена дата все още.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 23, 20223 гд Трагично наистина. В момента вали да си … мамата. Ще се търси друга програма, въпреки, че не обичам да замествам приложения, когато има вградени.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.