Публикувано Юли 6, 20223 гд Излезе iOS 16 Beta 3 Също така излезе watchOS 9 Beta 3, tvOS 16 Beta 3 и macOS Ventura 13 Beta 3. Редактирано Юли 6, 20223 гд от ML16
Публикувано Юли 7, 20223 гд Малко проблем, на бета 2 беше ок Рибките ги нямам!Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro!
Публикувано Юли 7, 20223 гд преди 1 час, dessyteneva написа: Имате ли рибките? Пише, че само на някои телефони са се появили.
Публикувано Юли 7, 20223 гд При мен на бета 3 се почви гаден бъг. Ако набера някой, не мога да спра повикването, обаждането стои само в горният ляв ъгъл, като малко прявоъгълниче. Преди като го натисна излизаше на цял екран и натисках червената слушалка, а сега не реагира. Даже не мога да приключа разговора, отсрещната страна трябва да затвори. Някой друг има ли го този бъг? Проблемите не спират, сега вече не мога и да рестартирам телефона. Като натисна двата бутона не се случва нищо. Редактирано Юли 7, 20223 гд от БОБИ ИКОНОМОВ
Публикувано Юли 7, 20223 гд Apple съветват да не се слага iOS бета на основното ви устройство. Не е случайно.
Публикувано Юли 7, 20223 гд Рибките са там, обаче само аз ли не намирам опцията да се слагат за тапет само на локскриййн? Сменя и при отключен.
Публикувано Юли 7, 20223 гд Май са само за локскрийн, поне така прочетох, не съм слагала бетата.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 7, 20223 гд Рибките къде ги виждате, аз ги нямам? Явно зависи от локализацията пак!Пхах, излезеSent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro!
Публикувано Юли 8, 20223 гд мисля да ходя да си купя часовника с бета 16 съм дали ще има ядовеEnviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Публикувано Юли 8, 20223 гд не намирам как да се върна на 15 от бета 16 Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Публикувано Юли 8, 20223 гд При мен на Beta 3 спря да работи SwiftKeyБачка си бре.Да не си го залял с узо?П. П. Влез в настройки на клавиатурата и махни всички останали. Остави само Swift-а.
Публикувано Юли 9, 20223 гд Автор Приложението на пада (иос 16) за време е странно, казва ми че днес почти няма да вали или 30% а на телефона (ios 15) 80%
Публикувано Юли 10, 20223 гд При първата бета времето се показваше точно ,без пуснато местоположение...предполагам,ме синхронизизацията е била чрез интернет.След втората бета съм на -12 гладуса и в София докато не я пусна...аз ли бъркам нещо с настройките?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 11, 20223 гд Здравейте! Като цяло съм доволен от работата на бета 2 и 3, но единствено ми се струва, че Face id работи по- мудно и често ми иска парола
Публикувано Юли 11, 20223 гд Ами, при ме в ок, ама и да е по-мудно, работи в landscape, това е важното Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.