Публикувано Февруари 13, 20233 гд Значи си късметлия, не че го ползвам де.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 14, 20233 гд преди 15 часа, simba4 написа: Който ползва google photos, греда - приложението крашва. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Pro Има ъпдейт. Фикснали са го.
Публикувано Февруари 18, 20233 гд Най-после са сложили опциите за бeта и дев билдове където им е мястото - в System Updates
Публикувано Февруари 18, 20233 гд От 16.4 developer бетата ще може да се инсталира само на устройства, които са логнати с платен dev account. Изцяло са премахнали профилите за тази цел.
Публикувано Февруари 20, 20233 гд Сори, че пиша по "любимата" тема, ама батерията на 16.3 падаше доста бързо и по мои наблюдения на 16.3.1 вече всичко е наред и като че ли изкарва повече и от преди. Направо ще се зачудя дали да слагам 16.4, като излезе...(14ПМ)Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 20, 20233 гд При мен пък обратното, на 16.3 като че ли беше най-добре, даже съжалявам, че качих на 16.3.1. 11Pro и 13 миниSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 20, 20233 гд Винаги ми е било чудно как ги преценявате тези неща? Има десетки фактори, влияещи на батерията, температура, движение, бекграунд дейност на телефона, разговори, брауз, брой включвания на дисплея, та дори и натовареността , технологията, честотата и отдалечеността на клетката на която сте се "закачени" ... И това е на прима виста! Няма как това нещо да е едно и също всеки ден! Редактирано Февруари 20, 20233 гд от Veselin Panov
Публикувано Февруари 20, 20233 гд Аз за мен - изключително лесно, след като седмици наред съм се прибирал на над 50% от работа, а от както съм ъпдейтнал не мога да се прибера на повече от 30%, то определено държи по малко. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 20, 20233 гд преди 55 минути, DreamcatcheR написа: Сори, че пиша по "любимата" тема, ама батерията на 16.3 падаше доста бързо и по мои наблюдения на 16.3.1 вече всичко е наред и като че ли изкарва повече и от преди. Направо ще се зачудя дали да слагам 16.4, като излезе... (14ПМ) Sent from my iPhone using Tapatalk И при мен има разлика с 16.3.1 ползвам го по един и същ начин всеки ден и от два дена ми прави впечатление, че батерията държи повече.
Публикувано Февруари 20, 20233 гд 16.2 беше чук. Сега нещата са по-зле.Утре слагам 16.4 бета да видим как е.
Публикувано Февруари 20, 20233 гд Сори, че пиша по "любимата" тема, ама батерията на 16.3 падаше доста бързо и по мои наблюдения на 16.3.1 вече всичко е наред и като че ли изкарва повече и от преди. Направо ще се зачудя дали да слагам 16.4, като излезе...(14ПМ)Sent from my iPhone using TapatalkАбсолютно е така, мислех даже да пиша ама се отказах.Нещата си дойдоха на мястото.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 20, 20233 гд Потвърждавам. Сутрин като се събудя включвам да се зарежда докато се оправя за работа и закуся, за 40-50 минути до към 80-90% . Сега лягам и е на 42%. 13 мини
Публикувано Февруари 20, 20233 гд Сега ако оправят и глича с анимацията при събуждане от always on, няма да имат равни.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 20, 20233 гд Сега определено е по-добре. Преди я използвах да си подам ток като ми падне акумулатора на колата сега ми остава заряд да помогна и на комшията. 😂 Редактирано Февруари 20, 20233 гд от PeTk0FF
Публикувано Февруари 21, 20233 гд Еееее, тъкмо да кажат за батерията и ти ша триеш :-)Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 21, 20233 гд Батерията още не мога да кажа, но няма как да подминеш този гаф на Apple. Все пак е първа бета, ама не може да изпратиш една снимка по iMessage.
Публикувано Февруари 21, 20233 гд При мен imessages си работят много добре. 16.4 бета 1 на Iphone 13. Батерията е по- добре от 16.3.1. За това сложих бетата, защото при мен на 16.3 батерията беше супер, на 16.3.1 стана доста зле. Редактирано Февруари 21, 20233 гд от Милен Орцев
Публикувано Февруари 23, 20233 гд Хм, става и най-вероятно това ще е някакъв нов начин на изпращане на снимка/видео. Може и да е тестово.Така де, избираш си човека, на който искаш да пратиш, задържаш на снимката и като се отвори таба на съобщението, пускаш вътре. [emoji846]
Публикувано Февруари 24, 20233 гд То и при мен си работи, ама пробвай да изпратиш снимка. Е не те разбирам колега, би ли обяснил това за снимките…? Работи, праща iMessage и видеа и снимки, какво влачиш , какви ядове имаш? Това с влаченето на снимка е стар трик ;-)Sent from my Айфон using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.