Публикувано Юли 12, 20223 гд Автор преди 14 часа, simba4 написа: Ехааа Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Някакви фрапантни проблеми с новата публична? (ПП Револют работи ли?) Редактирано Юли 12, 20223 гд от profusion
Публикувано Юли 12, 20223 гд Как е батерията и ако сложа бетата ще пречи ли на часовника че на него не искам да му слагам бета Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Публикувано Юли 12, 20223 гд преди 27 минути, profusion написа: Някакви фрапантни проблеми с новата публична? (ПП Револют работи ли?) Револют си работи. преди 6 минути, GeCaTaA написа: Как е батерията и ако сложа бетата ще пречи ли на часовника че на него не искам да му слагам бета Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Няма разлика в батерията. Малко грее, ама чат-пат. 😁
Публикувано Юли 12, 20223 гд Някакви фрапантни проблеми с новата публична? (ПП Револют работи ли?) Аз съм с ъпдейта на бета 3 за разработчици, но всичко ми работи! Револют нямам!Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro!
Публикувано Юли 12, 20223 гд Някой с мобилното приложение на пощенска и iOS 16 ? Само заради онлайн банкирането не смея да сложа бетата.
Публикувано Юли 12, 20223 гд И аз така, ако знам че Рево и УКБ бачка ще слагам....?И двете работятSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 12, 20223 гд Някой с мобилното приложение на пощенска и iOS 16 ? Само заради онлайн банкирането не смея да сложа бетата.И Пощенска и ДСК работят!А и ФиБанк!Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro!
Публикувано Юли 12, 20223 гд Някой да е със бетата и часовник без бета добре ли се държи, часовника няма сам да се ъпдейтне нали Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Публикувано Юли 12, 20223 гд Автор Вече съм модерен, дори в жегата се чувствам по-добре защото показва в Пловдив -12 😅 (на локскрийна)
Публикувано Юли 12, 20223 гд Автор Добре де, няма да пускам печката, ако кажеш как да оправя -12-ката 😅
Публикувано Юли 12, 20223 гд Някой да е със бетата и часовник без бета добре ли се държи, часовника няма сам да се ъпдейтне нали Enviado desde mi iPhone utilizando TapatalkОт първата бета съм и няма никакви проблеми.
Публикувано Юли 14, 20223 гд Автор И при вас ли като си отключите тел. не светва мигновенно а някак си е по бавно? (С публик съм) не можах да оправя да показва време без да съм включил нон стоп гпс-а за времето…..все показва -12 Редактирано Юли 14, 20223 гд от profusion
Публикувано Юли 15, 20223 гд И при вас ли като си отключите тел. не светва мигновенно а някак си е по бавно? (С публик съм) не можах да оправя да показва време без да съм включил нон стоп гпс-а за времето…..все показва -12Единствено с пускането на локализацията се оправят нещата...а едно време само интернет стигаше...ех, временааSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 15, 20223 гд Автор За уиджета вътре си стига нет само, но на локскрийна не става. Май преди години като пуснаха уиджетите имаше същия проблем в началото сега се сещам.
Публикувано Юли 17, 20223 гд Някой знае ли как да махна това досадно питане всеки път?Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 18, 20223 гд От както излезе публичната бета съм с нея. Преди това бях с 3те бети за разработчици. Общо взето добре. Но от два дни на заключен екран ми излизат известията само с точка и пише колко са. Нищо не съм променял
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.