Публикувано Август 31, 20223 гд Автор Новият апп за времето е хубав обаче са изменили източника на данни и е меко казано зле. На 15 показва че вали светкавици буря 22С гледам вънка точно, 16ката не мисли така обаче: Редактирано Август 31, 20223 гд от profusion
Публикувано Септември 9, 20223 гд Хмм лошо, Седларов... Много ми замръзва телефона с RC и се върнах на 15. Дано това което излезе на 12-ти не е същото като RC (20A362), че ще чакам 16.1. А да и на български е доста тегаво като си свикнал на английски. Мисля, че няма да ползвам български. 😆
Публикувано Септември 9, 20223 гд Запомнете, че след голям ъпдейт е хубаво да правите Reset All Settings.
Публикувано Септември 11, 20223 гд Има нов ъпдейт на вайбъра. Някой с 16 рц може ли да провери дали е оправен бъга със статус лентата във вайбър с новия ъпдейт?
Публикувано Септември 11, 20223 гд Не е, чакам вече четвърти ъпдейт и все така.Толкова ли е невидим за разработчиците?!?Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 11, 20223 гд Не е оправен, и даже им пуснах report тук https://help.viber.com/en/article/send-us-a-crash-report#ios-crash-report + няколко скрийншота
Публикувано Септември 12, 20223 гд Една хубава новина за часовниците. Понеже вече няма да има Nike версия на часовника, пускат лицата Nike за всички часовници. watchOS 9 unlocks the Nike faces on all watch models
Публикувано Септември 12, 20223 гд явно ще е на порции....за едни има, за други - по-късно... Редактирано Септември 12, 20223 гд от Veselin Panov
Публикувано Септември 12, 20223 гд Дано не е така. Едно време като минах на iOS, това беше едно от нещата, които много ме впечатлиха - редовни ъпдейти за всички в един и същ ден и час, уау за човек, идващ от андроид и още повече Самсунг.Sent from my iPhone using Tapatalk ProХаха, изненада
Публикувано Септември 12, 20223 гд Е защо минито получава 15.7? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 12, 20223 гд Вече го пуснах да се дънлоудва, явно след това, мерси, просто недовиждам вече.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 12, 20223 гд А за часовника ще има ли днес Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Публикувано Септември 12, 20223 гд преди 13 минути, GeCaTaA написа: А за часовника ще има ли днес Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Да.Качи 16 . И тогава.
Публикувано Септември 12, 20223 гд Имам едно питане със бета 16 съм Изтрих профила би трябвало да ми излезе 16.1 и тогава да съм със официалната нали така не трябва да правя рестор Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Публикувано Септември 12, 20223 гд Точно така, ако си ъпдейтвал до релийз кандидат и след това си изтрил бета профила. Сега като излезе по висока от релийз кандидата официална версия, ще ти излезе тогава като ъпдейт. След като ъпдейтнеш, вече ще си с официалните версии.
Публикувано Септември 12, 20223 гд Благодаря за разяснениетоEnviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Публикувано Септември 12, 20223 гд Не мога да ъпдейтна никакво приложение в стора. Иска съгласие с новите условия и после дава error - try later. Анимациите из целия ос са влудяващо бавни! Единственото хубаво засега е завръщането на процентите в батерията. Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.