Публикувано Август 27, 20223 гд Някой знае ли някакво приложение за чат, или как да си направя нещо подобно като това: https://www.qbell.io Може да е полезно, но не зная какъв процент на хората ще им се занимава ама ми стана любопитно дали не мога да си го направя сам…?
Публикувано Август 27, 20223 гд Вайбъра май имаше баркод ...Сега проверих,има… Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Редактирано Август 27, 20223 гд от Veselin Panov
Публикувано Август 27, 20223 гд Автор То код мога и аз да си направя, въпроса е някакво приложение с уеб на което някой може да пише без регистрация и без нужда да сваля апп инъче никой няма да си играе 10 мин и да стои на вратата 😂
Публикувано Август 28, 20223 гд Автор Намерих си безплатен такъв апп, ако на някой му е интересно казва се Klingl.me
Публикувано Август 28, 20223 гд Ако си го пробвал, успя ли да си смениш снимка/инфото? Аз не успявам ....Ето тук:
Публикувано Август 28, 20223 гд Автор Не ама тя и никъде не се появява. Обаче някой известия закъсняват, освен това изпращането на съобщение не бачка……в стора има още 2-3 подобни аппа те не бачкат пък изобщо.
Публикувано Август 28, 20223 гд В сайта им е със снимка на юзъра, но явно е бъгав апп-а.... Заминава в кофата. Редактирано Август 28, 20223 гд от Veselin Panov
Публикувано Август 29, 20223 гд Аз доколкото разбирам точно това се търси, да не си оставяш телефона разлепен навсякъде, а да ти сканират QR кода и да им се отвори “нещо” в който да ногат да пишат и така да се свържат с теб. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 29, 20223 гд Според мен вариант с Google Forms е добър и free. Спретнах набързо една примерна форма Правиш да получаваш нотификации от Google Drive и всеки който пише, ще ти излиза веднага и ще може да реагираш https://forms.gle/8sA4hfeRPe5FMLDVA Редактирано Август 29, 20223 гд от robot
Публикувано Август 29, 20223 гд Автор преди 1 час, Русев написа: Аз доколкото разбирам точно това се търси, да не си оставяш телефона разлепен навсякъде, а да ти сканират QR кода и да им се отвори “нещо” в който да ногат да пишат и така да се свържат с теб. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Точно това е идеята д не може всеки да знае номера ти а да може да ти дрънне като звънец…намерих едно по бързо апче DaBuzzer и работи. Тук няма съобщения просто натискат камбанката и на вас ви дрънка.
Публикувано Септември 1, 20223 гд Автор на 28.08.2022 г. в 16:40, Veselin Panov написа: В сайта им е със снимка на юзъра, но явно е бъгав апп-а.... Заминава в кофата. ще питам дев-а в моментя си пиша с него за ъпдейт, даже започна и превода на страницата за посетитля на бг…ще пиша ако има развитие.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.