Публикувано Септември 7, 20223 гд От часовника ще чакам само новите каишки в Алиекспрес ЛОЛ Обаче телефона ПРО май ще се зима само заради дисплея (и може би камерата) ....и лилавото 💜 Редактирано Септември 7, 20223 гд от profusion
Публикувано Септември 7, 20223 гд Това релийз кандидат ли е ? Редактирано Септември 7, 20223 гд от Милен Орцев
Публикувано Септември 7, 20223 гд 120Hz дали ще има само в про моделите? Май нищо нямаше в тази връзка?
Публикувано Септември 7, 20223 гд Естествено, че ще е само в про моделите. Ако имаше и в базовите щяха да го обявят. Редактирано Септември 7, 20223 гд от kal1ch
Публикувано Септември 8, 20223 гд Много яко са измислили това с ноча на 14 про. Камерата тепърва ще я видим на какво е способна.
Публикувано Септември 8, 20223 гд “Клиенти в Австралия, Канада, Китай, Франция, Германия, Индия, Италия, Япония, Саудитска Арабия, Сингапур, Испания, Тайланд, ОАЕ, Обединеното кралство, САЩ и 30 други държави и региони ще могат да поръчат предварително iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max от 5 сутринта PDT в петък, 9 септември, с наличност от петък, 16 септември. iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max ще бъдат налични в Малайзия, Турция и 20 други държави и региони от петък, 23 септември.” Интересно ние от коя вълна ще сме. Новата гама iPhone 14 ще се доставя без физически SIM трей – но само в САЩ. Телефона ще може да използва две eSIM карти наведнъж и да съхраняват повече от това. На събитието за говорители на Apple споделиха, че iPhone 14 може да съхранява до шест eSIMS, с до две активни наведнъж, iPhone 14 Pro може да побере осем. Редактирано Септември 8, 20223 гд от ML16
Публикувано Септември 8, 20223 гд Аз съм тъжен 😒, вече няма iPhone mini, за жалост и часовниците са с кратък живот на батерията...
Публикувано Септември 8, 20223 гд Това със сим картата е мега цигания. Добре че ще е само за САЩ. Като ти се преебе телефона, не знам как ще сложиш eSIM-a в старата Нокийка, та поне да може да говори.
Публикувано Септември 8, 20223 гд 14 про ме накефи. Динамичния остров много ми допада. По-големия сензор на камерите също.
Публикувано Септември 8, 20223 гд Динамичния остров как ще се ползва с протектор Че ми е интересно Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 8, 20223 гд Автор Ясно е че про-то ще е супер ама цената от ~3к ще ме откаже....дори и с преподписване пак ще е невъзможно...
Публикувано Септември 8, 20223 гд преди 10 часа, ML16 написа: Интересно ние от коя вълна ще сме A1 започват да приемат поръчки петък от 15:00
Публикувано Септември 8, 20223 гд Интересно ние от коя вълна ще сме. ПърватаSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 8, 20223 гд преди 3 часа, simba4 написа: Динамичния остров как ще се ползва с протектор Че ми е интересно Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Съвременните телефони нямат нужда от протектор на дисплея.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.