Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iphone 14 PRO MAX покупка от USA

Featured Replies

Публикувано

Здравейте! Мисля да се връщам от Андроид към Епъл и мисля да закупя Iphone 14 PRO МАХ Но преди това ме интересуват следните въпроси и ще се радвам да ми дадете отговор.

1.Трябва да си закупя адаптер и ме интересува този , който предлагат за 19 долара поддържа ли бързо зареждане ?

2.Батерията за какво време се зарежда от 0 до 100

3. Ако мой приятел ми го купи от Америка ,то може ли да ми го купи без ESIM и да си го ползвам тук с нашите сим карти?

Публикувано

14 Pro Max подъържа максимално зареждане 26-27W. Този 19-доларовия е 20W. Aко искаш максимално бързо възможно зареждане си вземи 30W адаптера, който обаче е на цена от околко 115 лв в България (в момента при Виваком е на промоция - 95 лв), който го продават с MacBook Air моделите. Аз съм с 14 Pro Max вече 5-ти ден, като го ползвам единствено  с eSim без никакъв проблем, така че не би трябвало да е никаква пречка да ползваш модела без сим карта в България. Със сим карта няма как да го ползваш, тъй като просто няма къде да я пъхнеш. Ако държиш на физическата сим карта - не го взимай от САЩ, за всички други държави я има тази опция.

Лично аз имам и 2-та адаптера, но ползвам 20 ватовия за да не претоварвам батерията. Иначе никога не съм го пускал да пада до 0% (преди бях с 13 Pro Max) и почти нигога не зареждам до 100, но при тестване с 30W адаптер му дават средно 2 часа за пълно зареждане от 0 до 100 https://www.notebookcheck.net/Apple-iPhone-14-Pro-Max-charging-test-reveals-no-improvements-over-the-iPhone-13-Pro-Max.653191.0.html Имай предвид обаче, че скоростта на зареждане намаля, когато се достигнат определени проценти на зареждане, с цел запазване на батерията. Иначе от 0 до 50 с 20 ватовото е около 35 минути.

Редактирано от ivander

Публикувано

Е, то и с 20 ватовото се зарежда за два часа до сто.

А някой дали знае, дали японската версия е с две физически карти?

Публикувано

С една е:

Цък

Публикувано

Какво ще рече това?

С 13 про макс съм и е с две физически.

Публикувано

Че си с Китайската версия, те са с две физически Сим карти, другите с една електронна и една физическа!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

13 Pro могат с две активни еСИМ карти или комбинация 1 еСИМ+1 физическа. 

Публикувано
преди 6 часа, simba4 написа:

Че си с Китайската версия, те са с две физически Сим карти, другите с една електронна и една физическа!

Прав си, моя грешка. А китайските така ли остават? На тях есим не може да се активира.

Публикувано

Незнам, мисля че неможе.

Публикувано

В Китай е:

SIM card
Dual SIM (nano‑SIM)

Цък

Поради някаква причина правителството в Китай не позволява iPhone да имат eSim. В същото време операторите там предлагат eSim, но май са само предплатени за туристи….

Публикувано
  • Автор

Основно заради батерията мисля да го взема ,ама толкова години и няма подобрение в бързината на зареждането... Отивам при някой от нашите оператори и му казвам ,че искам ЕСИМ и ми сменят моята и съм в играта и няма да имам проблем ,така разбрах .
Въобще има ли някакви спънки , ако го взимам от Америка за България ? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.