Публикувано Ноември 14, 20223 гд Здравейте, ползвам Chromecast за телевизора. Когато каствам Spotify мога да контролирам звука със страничните бутони, но ако стриймвам HBO/Netflix бутоните не регулират звука (нито слайдъра от контрол център). Ще съм благодарна за малко помощ
Публикувано Ноември 14, 20223 гд Solution Искам да попитам и аз. Имамтакова устройство. Как мога да гледам българска телевизия и по специално Диемите и максспорт
Публикувано Ноември 14, 20223 гд Автор Много жалко. Бивш андроид потребител съм и бях свикнала лесно да контролирам със страничните бутони. А дали бихте ми казали каква е разликата между страничните бутони и настройката в контрол центъра?
Публикувано Юни 19, 20232 гд За да не отварям нова тема,някой наясно ли е,дали на последния модел Хромкаст може да се инсталира EON?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 20, 20232 гд Чудесно!И последен въпрос - логваш се с юзер и пасс или с код,че и това ми е важно?
Публикувано Юни 26, 20232 гд Мисля, че искаше първо някаква активация с код от сайта на Виваком и после с user и pass.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате