Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Смяна на Iphone по застраховка и регистриране

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Пред закупуване на Iphone 11 съм за жена ми. Имам следния въпрос - телефонът е чисто нов, заменен от Криейтив център по застраховка (не apple care). При проверка на сер. номер, излиза това (на снимката). Нормално ли е и какво точно означава?

Също да попитам - при такива замени, има ли вероятност да се даде refurbished телефон вместо нов?

iphone.jpg

Редактирано от normalizerx

Публикувано

Знсчи , че наистина е заменено, но не с абсолютно нов апарат. Обаждаш се на съпорта за уточнения и да се регистрира устройството от тях, ако има остатъчна гаранция ок, ако не ,не. Имах същия казус с AirPods 1.
Слушалките бяха подменени, но не отчетоха остатъчна гаранция и така до днес защото реших, че не си заслужава да си правя труда.

0379436ee0c36d2008fb715a894c190e.jpg

5bd2485cd1752b406955e153babf8a51.jpg

Sent from my Айфон using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

На приемно-предавателния протокол пише, че новият апарат наследява оставащата гаранция на стария.

Публикувано

А това в Apple знаят ли го?

Публикувано
  • Автор

Съмнявам се. Оригиналният апарат е купуван от Техномаркет по време, в което даваха промоционална застраховка Mobitech Gold, която покрива кражба, повреда, включително счупване на телефона и т.н. По тази застраховка, Криейтив център са заменили телефона. Странното е, че не пише нищо по серийния номер, въведен в сайта на Apple - както съм показал на скрийншота. А и се съмнявам да не е някой рециклиран новия. Възожно ли е този надпис на снимката да е поради това, че новият апарат не е пускан и активиран?

Публикувано

Според мен точно това пише, не може да го отчете, защото не е активиран, от милионите устройства, Apple да не хвърлят боб коя кутийка е у вас. А иначе щом застраховката не е Apple Care, тя си се отчита със самия документ за замяна вероятно и щом там е посочено, че наследява оставащия срок, значи това важи. Apple нали дават само една година, другото е по нашите закони и допълнителни застраховки.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Деси той човека е активирал телефона най-вероятно с Apple ID, ( хаха като ме ли може по др начин)телефона ползва iCloud, AppStore и т.н, но не му изписва до кога е в гаранция. Аз така си го обясних проблема на човека..

Публикувано
  • Автор

Не, телефонът още не пускан и нищо не е въвеждано като данни.

Публикувано

Ми въведи де, как искаш да те засече системата..

Едит: Виж с коя буква започва № модел в Настройки, моето устройство. Различните букви значат ново рециклаж и т.н не помня точно

Публикувано
  • Автор

Както съм написал в първия пост - пред закупуане съм, не съм го купил още, за да въведа каквото и да е. Просто проверих по сериен номер, както ми го даде продавача и исках да знам какво значи съобщебието на снимката и дали може да се разбере дали е refurbished. Това е.

Публикувано

Ми продавача да си го активира с Apple ID неговото и тогава го закачете към сайт за проверки После нулирате устройството и си ти

Публикувано

Буквите са по-сигурният начин, но не мога да намеря поста коя какво значеше. Надали човекът ще иска да го активира само за това, като не е сигурно, че ще се продаде.

Публикувано

То устройството е тухла Как да види буква?

Публикувано

Е нямаше ли го на кутията

0753649f7ddab60af6a9956846de0c23.jpg

Публикувано

Не помня

Публикувано

И аз и това намерих в нета, знам че го имаме и тук, но съм в движение и не намирам.

Публикувано
  • Автор

Този телефон няма кутия, така са му го дали, само с фолиата опакован. Заменили са му го дори със същия цвят - лилав. Останала си е кутията от повредения.

Публикувано

Телефонът е рециклиран 100%. Серийният номер се вижда на началния екран и без активация. Не знам какво толко гъ тъните. 11 и рециклиран, то трябва да е поне -40% от цената, иначе не бих си правил труда. Да не говоря, че SE3 е с доста по-нова техника и супер цена.

Публикувано
  • Автор

Благодаря на всички за отделеното време, явно няма да го взема. SE3 бих го взел (жена ми държи на по-малък размер телефон), но не искам заради батерията. 11-ката е старичък, да, но все още работи добре и има една от най-добрите батерии за телефон с такъв размер.

Публикувано

SE3 е добър хардуерно, но този дизайн с малкото екранче вече е доста зле. Между 11ка и SE3, бих взел 11ка без да се замисля. Лично мнение. Успех.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Благодаря. И аз предпочитам 11-ка. Този, който ми казахте, че вероятно е 100% рециклиран го продават за 650 лв.

Публикувано

И какъв е проблема ако е рециклиран? Всичко е направено от Епъл! Ако ти сменят гаранционно телефона, какъв според теб ще ти дадат? Аз съм сменял, телефона беше в бяла транспорта кутия с фолио, точно както е този.

Публикувано

Точно така е,два пъти съм сменял

Sent from my iPhone using Tapatalk

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.