Публикувано Май 27, 20232 гд Здравейте, Имам нужда от помощ правя график в календара, но съм логнал на всичките Ipad - и моя акаунт, така се правят неоторизирани промени и излиза че аз съм ги направил нямам никаква проследимост, ако направя на всички собствен акаунт има ли как да шерна календара така че само да го виждат без да правят промени или ако пипат нещо да ми излиза от кой е редакцията. Ще съм много благодарен! Поздрави!
Публикувано Май 30, 20232 гд Автор Благодаря ти! Но от къде става самия шер на календара (извинявам се за сигурно глупавите въпроси)
Публикувано Юни 21, 20232 гд Автор Много съм благодарен!!! Топ сте! на 30.05.2023 г. в 23:11, gogi6 написа: Влизаш на календари Избираш календара и цъкаш на “i” И споделяш Привет отново Достигам до това меню но ми излиза да шерна в календара контакта на новорегистрирания таблет, като съм въвел в контакти име и телефонния номер на служителя
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.