Публикувано Септември 26, 20232 гд Едното е меню от Notifications, а другото от gmail notifications. След рестарт се оправи, като при Winsows
Публикувано Септември 26, 20232 гд И при мен менюто е като на колегата gogi6, прилагам скрийншот: p.s. С колегата mirror сме писали по едно и също време, та моя пост е излишен и може да се изтрие. Редактирано Септември 26, 20232 гд от Павел Василев
Публикувано Септември 26, 20232 гд @mirror само за Ultra е, понеже има Depth app, който почва да си мери щом се потопиш във вода и съответно включва и “капчицата”.
Публикувано Септември 26, 20232 гд @ML16, аз съм с ULTRA. @judasa, не съм пускал workout плуване, въпреки че ме е питало дали искам да го пусна.
Публикувано Октомври 1, 20232 гд Автор Няма, ако питаш за точна прогноза, просто си е както при 16. Локална прогноза с точност около 60%Sent from my Айфон using Tapatalk
Публикувано Октомври 2, 20232 гд Пичове, на напушена сиера тюнсът спря да вижда телефоните със 17...в дфу ги вижда, ресторва и т.н. ама синхронизация нъцки. XS, SE3, 12Pro и 13ProMax. Някой с инфо?
Публикувано Октомври 2, 20232 гд Някой има ли проблем със слушалките? Настройвам ги с еднократно натискане да прекратявам разговора, а с двойно да заглушавам микрофона. След 2-3 пъти пъти ползване се връщат сами в първоначални настройки. AirPods 3.
Публикувано Октомври 2, 20232 гд Автор Аз имам AirPods 2 и по същия начин, каквато и настройка да сложа се само резерват .Sent from my Айфон using Tapatalk
Публикувано Октомври 5, 20232 гд Снощи беше пуснат ъпдейт 17.0.3, който да оправи прегряващите айфони, за който има такъв след ъпдейта до 17. Засега повечето сочат виновника да е аппа на Инстаграм основно, така че и за него трябва да се внимава, ако все още има хора, които го ползват, по-добре да го ползват през браузъра за момента. Редактирано Октомври 5, 20232 гд от robot
Публикувано Октомври 6, 20232 гд Каква е индикацията на дисплея за активно VoWiFi, доста рових за 12про макс и нищо конкретно. А1 пишат че е достатъчно само активация от телефона. В тубата ресетват мрежовите настройки. Ако имате повече инфо?
Публикувано Октомври 6, 20232 гд Автор “Виваком” е оператора ми, активирах функцията чрез съпорта им т.е. те го активираха като попитаха какъв модел е айфона ми. Пусни “самолетен режим” намери WiFi и на бар лентата до иконката на WiFi излиза надпис VoWIFI. По този начин тествай дали ти е активна функцията. Активира се от settings -телефон и от мобилна връзка- WiFi обаждане.Едит: слагам снимка от нета за да придобиеш представа защото нямам WiFi в момент.Sent from my Айфон using Tapatalk
Публикувано Октомври 6, 20232 гд Ето как е при мен, когато е слаб сигнала се появява опцията. За да видиш дали е активна, включи самолетен режим, след около секунда ще се промени, както е на снимката. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 6, 20232 гд Да излиза името на оператора с WiFi накрая. Редактирано Октомври 7, 20232 гд от stangen
Публикувано Октомври 7, 20232 гд А трябва ли и отсреща да е активирано?НеSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 7, 20232 гд Аз съм на Виваком, като го включа и след малко ми казва че не е налично и се изкл само?
Публикувано Октомври 7, 20232 гд Автор В темата има указание как да активираш услугата към Виваком, потърси Едит: Тествано, работи коректноSent from my Айфон using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.