Публикувано Октомври 10, 20232 гд Автор Прочетох в нета и нека някой от колегите който е качил бета на 17.1 да каже дали е така:“AirDrop трансферите вече могат да се извършват през клетъчна връзка или Wi-Fi, ако излезете извън обхвата на човека, с когото споделяте. Това означава, че няма да се налага да сте близо до някого, ако прехвърляте голям брой файлове.”Ако е така ще е супер полезна финкция, за мен лично.Sent from my Айфон using Tapatalk
Публикувано Октомври 10, 20232 гд В този ред.Sent from my Айфон using TapatalkМай проблема е при мен. Хем чета темата за iOS 17! Ми аз не съм ъпдейтнал, още си седя на 16 [emoji16]
Публикувано Октомври 10, 20232 гд преди 48 минути, venelin111111 написа: Прочетох в нета и нека някой от колегите който е качил бета на 17.1 да каже дали е така: “AirDrop трансферите вече могат да се извършват през клетъчна връзка или Wi-Fi, ако излезете извън обхвата на човека, с когото споделяте. Това означава, че няма да се налага да сте близо до някого, ако прехвърляте голям брой файлове.”Ако е така ще е супер полезна финкция, за мен лично. Sent from my Айфон using Tapatalk Мился, че е още от 17 насам.
Публикувано Октомври 10, 20232 гд Автор Не мисля, защо ще го анонсират за 17.1? Разгледах сега и не открих такова нещо в 17.0.3Sent from my Айфон using Tapatalk
Публикувано Октомври 10, 20232 гд преди 56 минути, venelin111111 написа: Прочетох в нета и нека някой от колегите който е качил бета на 17.1 да каже дали е така: “AirDrop трансферите вече могат да се извършват през клетъчна връзка или Wi-Fi, ако излезете извън обхвата на човека, с когото споделяте. Това означава, че няма да се налага да сте близо до някого, ако прехвърляте голям брой файлове.”Ако е така ще е супер полезна финкция, за мен лично. Sent from my Айфон using Tapatalk Да, има го в бетата на 17.1 - може да се ползва прехвърляне през мобилната мрежа, без да си близо до човека
Публикувано Октомври 11, 20232 гд Може, но трансфера тр да започне, по обичайния начин. После при отдалечаване на устройствата се прехвърля през мобилната мрежа. Това намерих, като информация. Трябва да е активно от 17.0.
Публикувано Октомври 20, 20232 гд В последно време забелязвам че при някой хора нямам звукова нотификация на съобщенията, а не съм заглушил нищо или не съм във фокус?! При това за определени хора в семейство групата и това е на тел и айпад !? При някой друг? Редактирано Октомври 20, 20232 гд от profusion
Публикувано Октомври 20, 20232 гд И при мен е същото положението със съобщенията. На моменти го има на моменти го няма никакво.
Публикувано Октомври 20, 20232 гд Да попитам, който си е включил функцията да споделя снимка и име като звъни на някого, дали сработва? Значи колега като ми звъни ми излезе неговата снимка. Но аз като звънна например на жената, излиза снимката , която тя е сложила. Дори пробвах да си изтрия контакта от нейния телефон и не иска. Включено е споделяне само на контакти
Публикувано Октомври 21, 20232 гд Автор Включи да споделяш снимката ти на всички и виж как е. При мен работи.Sent from my Айфон using Tapatalk
Публикувано Октомври 21, 20232 гд Предполагам и отсрещната страна трябва да е с iOS 17 за да я види?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 21, 20232 гд Разгадах го, трябва контактите да са само в iCloud. Като махнах тези от google и проработи. Не че нещо ама ми беше интересно
Публикувано Октомври 25, 20232 гд Бавното ъпдейтване на часовника е мега дразнещо. При все, че разкачам блутута от телефона, да тегли през wifi, и пак е много зле. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 26, 20232 гд Ъ? Коя версия на часовник? Аз нищо не разкачам. Закачам го на зарядното и той си се справя. 4-та серия
Публикувано Октомври 26, 20232 гд Само аз ли изпитвам затруднения с инсталиране през iTunes…преди да почна се обнови и след това ми казва,че трябва да изтегля версия за да мога да направя ъпдейта на телефона!? Версията е 12.13.09Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 26, 20232 гд Ъ? Коя версия на часовник? Аз нищо не разкачам. Закачам го на зарядното и той си се справя. 4-та серияUltraSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 27, 20232 гд Който държи да ползва месенджъра на фейса да не си инсталира 17.2 бета на този етап. Не работи! Иначе единственото за мен интересно е новия уиджет на времето- няколко са. Другото е талаш
Публикувано Октомври 27, 20232 гд Сто пъти деинсталираш приложението. Не мога да отворя нито един чат, иначе другото му е ок. И понеже се случи след ъпдейта на бетата и на апа това стана, затова писах. Може само при мен да е проблема
Публикувано Ноември 8, 20232 гд Автор Па то и от преди не се ъпдейтваше прогнозата спрямо моментното състояние на времето. Така е от как пуснаха 17Sent from my Айфон using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.