Публикувано Юли 14, 20232 гд Явно нямам късмет с дисплеите, защото след този на MacBook днес се появи нов, този път с екрана на iPhone 14 Pro. Телефонът е на около месец, купуван нов от Йеттел и естествено нито е изпускан, нито е прегряван, нито пък е мокрен, не е подлаган и на големи натоварвания, обикновено се ползва в къщи за разговори и чоплене в мрежите, защото не излизам много. Оставих го сутринта да се зарежда и в един момент като го погледнах, целият екран беше на цветни линии като при развален телевизор, размазани върху тапета, вертикални. Always-On е включен, нещо друго не се сещам. Опитах се да направя скрийншот, на него проблемът не се вижда, което ме навежда на мисълта, че е софтуерно. С последния ъпдейт съм, дори качих секюритито вчера сутринта. Разгледах в нета, но намерих подобен проблем само за iOS 16.2 и там линиите са били хоризонтални, пишат, че било софтуерно. Дали трябва да се притеснявам и да го давам в сервиз по гаранция, или да изчакам следващия ъпдейт и дали проблемът ще се появи отново? Някой да е имал подобна ситуация? Не намерих нищо при търсене във форума.
Публикувано Юли 14, 20232 гд Беше ми се случило същото на 13 про-то. Просто го рестартирах и си изгря нормално и повече никога не ми го е правил. Редактирано Юли 14, 20232 гд от stangen
Публикувано Юли 14, 20232 гд С 14 Про съм от Септември, нямал съм подобни проблеми. Дано не е хардуер!Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 14, 20232 гд Автор Мисля си, че може би, ако беше хардуер, щеше да се вижда и на шота, но може и да бъркам. Притеснено ми е, въпреки гаранцията, защото не искам да ми го отварят още първия месец и да го мотаят по сервизи, но ако се появи пак, ще го дам сигурно. Дано не е хардуер! За другия проблем, за който четох, с хоризонталните черти по екрана, пишеше, че не се оправя и при преинсталиране, така че не знам дали да пробвам...
Публикувано Юли 14, 20232 гд А, ако проблема е изчезнал гаранция е софтуер.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Pro
Публикувано Август 14, 20232 гд Автор Не ми говори за зареждане, защото подозирам, че точно така ми се прецака екрана на мака и сега, ако и телефона го последва, ще я съборя тая праисторическа съборетина.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 15, 20232 гд Автор По-скоро си мисля за някакъв токоизправител, който да ползвам, но не знам какво и къде да търся. Къщата е безнадеждна, трябва да се събори и построи отново, иначе само гълта средства и никнат нови проблеми.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 15, 20232 гд Също може да пробваш с Разклонител с вградена защита против опасни отскоци на напрежението в захранващата мрежа, вследствие вторичното въздействие на мълнии, токови удари, електростатично електричество и др. https://sono.bg/index.php?route=product/catalog https://www.jarcomputers.com/tag_razkloniteli-zashtita-ot-tokovi-udari-da.html Редактирано Август 15, 20232 гд от robot
Публикувано Август 15, 20232 гд Автор Златен си, мерси! Точно се чудех къде и какво да търся, ей сега ще видя да си поръчам, ако има доставки.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 15, 20232 гд Нали си в София, иди и си купи! Куриерите вече са станали адски нагли с цени и срокове на доставки.София-София ще ти вземат 10-рка и ще чакаш няколко дена. От днес за утре вече е мираж.... Редактирано Август 15, 20232 гд от Veselin Panov
Публикувано Август 15, 20232 гд Автор Трудно ми е излизането, работя почти нон-стоп, но ще видя, евентуално в мола ако има може. Техно-нещо си имаше там, трябва да звънна. Иначе да, както всичко останало и куриерите вече станаха доста скъпи за съжаление.
Публикувано Август 15, 20232 гд Технополис в Сердика ти е на една ръка…Sent from my iPhone using Tapatalk
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате