Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple Event Wonderlust - iPhone 15 / Plus / Pro / Pro Max

Featured Replies

Публикувано

image.thumb.jpeg.1c70e5ebdc4a8a7744f381cfe88f8fa3.jpeg

Apple официално обяви специално събитие „Wonderlust“ на 12 септември 2023 г., на което се очаква компанията да представи следващото си поколение iPhone 15.

Събитието ще започне в 20 ч. Българско време.

Очаква се Apple да представи четири нови модела iPhones: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max/Ultra. Очаква се iPhone 15 и iPhone 15 Plus да получат Dynamic Island и Ceramic Shield. Слуховете предполагат, че iPhone 15 Pro и Pro Max/Ultra ще имат по-тънки рамки на дисплея, титаниева рамка на шасито и 8GB RAM.

iPhone 15 Pro и Pro Max/Ultra вероятно ще използват чип A17 Bionic, направен с 3nm процес на TSMC, докато iPhone 15 и iPhone 15 Plus ще се придържат към A16 Bionic и 6GB RAM. И четирите модела ще имат USB-C порт и 5G Snapdragon X70 модем на Qualcomm.

Прогнозира се, че iPhone 15 Pro Max ще разполага с перископен телефото обектив за по-добро оптично увеличение, докато iPhone 15 и iPhone 15 Plus могат да получат 48MP обектив на задната камера.

В допълнение към новите iPhone, Apple вероятно ще представи нови модели Apple Watch Series 9, актуализация на Apple Watch Ultra, както и AirPods Pro и AirPods Max с USB-C.

• Отговори 155
  • Прегледа 60k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Павел Василев
    Павел Василев

Моя iPhone 15 Pro Max 1 TB го имам от 22.09 почти седмица го ползвам, мислех че ще ми е тегаво със iOS, покрай ползването на моя Samsung S22 Ultra преди, въпреки че са различни системи, оказва че имат

• Павел Василев
    Павел Василев

Вече станаха една година откак имам iPhone 15 Pro Max и Watch Ultra 2, с ръка на сърцето си мога да кажа че това е най-добрия ми избор на смартфон и на смарт часовник който някога съм правил, признава

• Павел Василев
    Павел Василев

Привет колеги, вече станаха две години и половина откак преминах към отбора на ябълката, заради модерния ми слухов апарат, покрай това, (пу-пу) признавам си с две ръце, че това е най-безпроблемния ми

Добавени снимки

Публикувано
  • Автор

Live Stream

Apple website

https://www.apple.com/apple-events/

YouTube

Публикувано

Ивента почва с прани гащи :)

Продължава с часовника който е ...същия :) 

Очаквам айфон 11/12/13/14 про .....с по-големи котлони :)

Редактирано от profusion

Публикувано

Липсва тръпката…
Очакването…
Гъдела…

Както казах във ФБ, липсва ми Стив Джобс!

Публикувано

И тази година само претоплени манджи! Оставам с 13PM , AW 7 и този път!

Публикувано

И аз.

Публикувано

Вие не разбирате :D

Публикувано

Ти остави, че оставам с 13 мини (best phone ever) ами оставам и с watch 4 🤭 Иновативните жестове в 9 не ме грабнаха 🤣

Публикувано

За жалост не мога да остана с минито, защото не виждам, но се колебая между 13 pro max и 15 plus...

Публикувано

b6039b28caee9dad4e5cf7c7dcd35519.jpg
Никъде не намерих информация за този фейс, ексклузивен за стоманения модел 9 ли е? Защото и това което гледах за watch os 10, там има два нови, снупи и палете. Поздрави!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
За жалост не мога да остана с минито, защото не виждам, но се колебая между 13 pro max и 15 plus...

Със същия проблем съм :(
Но се колебая между 15 и 14 Pro, всичко ще зависи от цената на която ще ги пуснат 15-ките.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано

някъде видях 1450 евро за Европа ... което е доста повече от щатската цена, както винаги!!!

Публикувано

Поне не се променя спрямо миналата година.

Публикувано

Дали калъфите и протекторите от 14 pro max ще станат за 15 pro max?

Публикувано

Тя щатската цена е преди данъка понеже за всеки щат там е различен.
При 300-400 лв. разлика ще взема по-евтиния, не ме бърка, че има една камера по-малко, но така или иначе трябва да взимам.

Публикувано
преди 4 минути, Simeon Simeonov написа:

Има минимална разлика в размерите - 159.9 x 76.7 x 8.3 mm за 15 pro max и 160.7 x 77.6 x 7.9 mm за 14 pro max.

@Kery70, нищо чудно ако новите скинове за apple watch, са само за новите модели.

Публикувано

Имам чувството, че с новата стратегия се целят в хората като мен, които купуват миналогодишния модел. Защо ти е да купуваш стария про от миналата година, когато можеш да купиш сегашния базов модел, а те са почти еднакви, а, а, а?

Така или иначе има време докато трябва да ъпдейтвам. Сегашният телефон е на няма и на три години и все още работи като почти нов. Тъкмо докато сгъне минималните подобрения през годините ще са се натрупали за по-съществен ъпгрейд.

Публикувано
преди 32 минути, Simeon Simeonov написа:

Е, ти па. Как ще се продават новите?

Нали това е целта, да лапат още, и още, и още...

Публикувано

Че кой си купува оригинални калъфи?

Публикувано

Че аз не говоря само за оригиналните!

Другите нали и те лапат?

Публикувано

Старите кейсове няма как да станат, сайлънт щракалката си замина…

Публикувано

Замина само за Pro-то

Публикувано

България във втората седмица (след официалната предварителна продажба) ли беше за продажба на новите телефони?

Изпратено от моят Redmi 5 Plus с помощта на Tapatalk

Публикувано
Че кой си купува оригинални калъфи?

Оригинални не знам, но аз винаги взимам скъп калъф удароустойчив и ми се изплаща.
Публикувано

Аз пък предвидливо си напазарувах един 14 Pro насокро и си пазя и минито, така че нов след няколко години евентуално. Иначе много ми харесват новите цветове на про-тата, имам нужда и от нов часовник, ама ще видим.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.