Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple Event Wonderlust - iPhone 15 / Plus / Pro / Pro Max

Featured Replies

Публикувано
на 30.11.2023 г. в 21:12, niksan76 написа:

Колега, това не го разбрах.

Иначе се ядосах на оператора, защото сега в профила ми в А1, в ‘“моите поръчки”, срещу тази поръчка седи статус "получихме информация за отказана пратка", т.е. аз съм нелоялен клиент и съм им отказал/върнал вече изпратена поръчка. Те също подлежат на контрол и те също трябва да се обясняват за неизпълнени или забавени поръчки, но така прехвърлят сякаш камъка в моята градина. За което следващия път, когато отново направя поръчка, спокойно могат да ме пратят в трета глуха да си чакам, защото както казах, аз съм нелоялен клиент. 

Така написано наистина е подвеждащо от тяхна страна.

• 9 месеца по-късно...
  • Отговори 155
  • Прегледа 60k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Павел Василев
    Павел Василев

Моя iPhone 15 Pro Max 1 TB го имам от 22.09 почти седмица го ползвам, мислех че ще ми е тегаво със iOS, покрай ползването на моя Samsung S22 Ultra преди, въпреки че са различни системи, оказва че имат

• Павел Василев
    Павел Василев

Вече станаха една година откак имам iPhone 15 Pro Max и Watch Ultra 2, с ръка на сърцето си мога да кажа че това е най-добрия ми избор на смартфон и на смарт часовник който някога съм правил, признава

• Павел Василев
    Павел Василев

Привет колеги, вече станаха две години и половина откак преминах към отбора на ябълката, заради модерния ми слухов апарат, покрай това, (пу-пу) признавам си с две ръце, че това е най-безпроблемния ми

Добавени снимки

Публикувано

Вече станаха една година откак имам iPhone 15 Pro Max и Watch Ultra 2, с ръка на сърцето си мога да кажа че това е най-добрия ми избор на смартфон и на смарт часовник който някога съм правил, признавам си че преминах от Samsung към Apple, главно заради много важна опция, безупречната безжична връзка и специализираната програма - между моя слухов апарат Widex - iPhone - Watch, те просто работят безупречно!

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Привет колеги, вече станаха две години и половина откак преминах към отбора на ябълката, заради модерния ми слухов апарат, покрай това, (пу-пу) признавам си с две ръце, че това е най-безпроблемния ми телефон който съм имал като бивш фен на Самсунг, то просто е направено да работи и това е, забравил съм вече какво е да рестартираш, да чистиш кеш или някое приложение да забие, с ръка на сърцето си признавам че съм приятно изненадан от безупречната им стабилна работа, iphone е направено да работи безупречно и това е :)

п.с. Рядко пиша тук, освен да кача някоя и друга снимка в другата тема за ""снимки с моя iphone", по простата причина че моя верен iphone 15 Pro Max, работи 2 години и половина безупречно, да не забравя че това важи с пълна сила и за моя Apple Watch Ultra 2,  пу-пу, да не ги урочасам :)

Поздрави на всички вас :) 

Публикувано

Как може да работи 2 години и половина, при положение, че модела е излезнал преди няма и 2 години?

Публикувано

Човекът е имал предвид година и половина. Грешка на езика както се казва. Важното е смисъла на написаното, няма нужда от дребнавости.

На мен също това ми е вторият айфон изобщо, и само мога да съжалявам че не съм минал в отбора на ябълките по-рано, буквално ти променя живота и улеснява толкова много задачи. Чувал съм от хора, които си сменят обикновената четка за зъби с електрическа, да казват че след като са пробвали ел. четка, имат чувството че за първи път са си измили зъбите както трябва.... ами и усещането с първия айфон е такова - все едно за първи път ползваш истински смартфон.

Помня как като бях малък как гледах това и си мечтаех за айфон, и сега след толкова години, още е супер надъхващо. Определено айфон промени цялата мобилна индустрия. Ако има някой, който не го е гледал все още - препоръчвам.

Редактирано от robot

Публикувано

Ако някой има чудене къде са му постовете, потребител в нарушение е санкциониран и всеки съпътстващ офтопик - заличен.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.