Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Новият екшън бутон

Featured Replies

Публикувано

Привет колеги, при моя IPhone 15 Pro Max, както знаете има нов екшън бутон на мястото за вкл. изкл. звука, готиното е че мога да избера какво да стартирам с този бутон, настроих го да отваря приложението за слуховия ми апарат, искам приложението да се отваря и при заключен екран без да въвеждам пин кода за вход, знам че има опция кои приложения да могат да се отварят при заключен екран, къде трябва да отида в настройките и да посоча за конкретното приложение разрешение за това?

• mirror changed the title to Новият екшън бутон
Публикувано

ППЦ къстъм настройките на екшън бутона стават чрез шорткът, и в настройките на самия шорткът, трябва да се избере да е достъпен, когато устройството е заключено, но поне при мен не сработи, и ми се иска винаги код/face id

image.thumb.png.02a3a7918656004c70b8860b3ace631c.png

А иначе генерално, само до някои системни функции може да се разреши достъп, когато телефона е заключен, без да може да се добавят апове.

image.thumb.png.90d389c3c4c5a8d584700cca8ce16784.png

Поне за друго не се сещам в момента

Публикувано
  • Автор

Ако реша да настроя да си влизам с Face ID, дали има опция при която аз се логвам с Face ID, а съпругата ми при нужда с пин код, понякога когато си зарежда нейния телефон ползва моя, и за да не се налага да ми се сканира лицето всеки път за достъп, дали е възможна тази комбинация?

Публикувано

Да, ако знае ПИН-кода, няма проблем да се логва с него. Когато телефона не разпознае лицето, дава опция за вход с код.

Публикувано
  • Автор

Благодаря, така става супер и по този начин с екшън бутона ще отварям директно даденото приложение без да въвеждам пин код :)

Публикувано

Можеш да добавиш второ фейс ай ди, вместо да въвежда ПИН кода.

Публикувано

Да, сега видях че и това е вариант. ППЦ опцията за алтернативен изглед не е за друг човек, но прочетох че реално може и така да се направи. Интересно. Но, според мен това е дупка в сигурността, защото телефона не знае че това са двама различни души, а си мисли че един човек може да изглежда по два напълно различни начина. Не знам, просто се чудя 🙄

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.