Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, понеже съм новобранец с IOS и може би ми е лаишко питането, но не мога да разбера как се продцедира с папки, файлове и т.н. Интерасува ме конкретно къде се намират снимките(в коя папка)? Също така качих един клип и единствено го намирам, като отворя "СКОРОШНИ"

IMG_0093.png

IMG_0094.png

Публикувано

Снимките и видеата, които заснемаш с телефона "не се виждат" в приложението Files. Всякакви действия с тях се правят от аппа Photos.

Ако искаш да "изпратиш" някаква снимка/видео в приложението Files, избираш Share във Photos > Send to Files

За другия въпрос - за да видиш локацията на даден файл във "Скорошни", задръж върху него и избери Get Info, и най-долу ще ти покаже локацията, където се намира.

ПП - един съвет - по-добре да ползваш iOS на английски, защото на български преводите не са ок, често неправилни и объркващи, както на 99% от преведения софтуер. От мен да знаете - като разработчик, че софтуера е предвиден да се ползва само на английски - на езика на който се създава, няма езици за програмиране, различни от английски, и 99% от термините нямат правдоподобен аналог на другите езици, и звучат смешно, нелепо и невярно.

Редактирано от robot

Публикувано

Пробвах на английски, ама не става, като съм раздал на всички баби iPhone с български и трябва и моя да е на български за да мога да гледам и да им обяснява кое къде да намерят по менюто.
Моя като е на английски, а техния на български и е почти невъзможно да се ориентирам и да дам наставления по телефона.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

@Русев, не си сам, много сме 😂!

Публикувано
  • Автор
преди 19 часа, robot написа:

Ако искаш да "изпратиш" някаква снимка/видео в приложението Files, избираш Share във Photos > Send to Files

Това го разбрах! Имам още едно питане. Мога ли като маркирам дадена снимка да я изпратя чрез Bluetooth, че е виждам подобна опция?

Публикувано

Може да я изпратиш/споделиш чрез AirDrop на Apple у-ва, mail приложение, облачни услуги  и всякакви приложения за комуникация като viber, signal, WhatsApp и др. Ако ти липсва Bluetooth за споделяне на файлове, вземи си android os у-во.

Публикувано
преди 2 часа, simeonov_74 написа:

Това го разбрах! Имам още едно питане. Мога ли като маркирам дадена снимка да я изпратя чрез Bluetooth, че е виждам подобна опция?

Не, точно това не може. ППЦ блутута не е за да се пращат файлове - бавно е, и не е ефективно, даже и за по-малки файлове. На друго епъл устройство е най-бързо с AirDrop, както е писал колегата горе, а на всякакви други устройства - през клауд, или някой апп.

Публикувано

Не подценявайте майл или ммс

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Mail-а е споменат.
Кой праща MMS днес? [emoji849]

Публикувано

Аз на личности с “Роботи”…не на всички знам пощите.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
Spoiler

офтопик

Ако си говорим сериозно, мейлът също не е за пращане на файлове. Питайте някой сисадмин, като види как някой си използва мейла за "бекъп на файлове", дали не иска да го нашамароса :D

Правилото и официалния начин на комуникация е никога файлът да не се прикачва в самия мейл, а към клауда, и да се вмъква линка, но за съжаление повечето хора не го правят.

Редактирано от robot

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.