Публикувано Януари 3, 20242 гд Просто го зареждайте по два пъти на ден - когато се къпете. Така няма да се чудите никога за батерията.
Публикувано Януари 3, 20242 гд Да, с него спя. Вчера сутринта съм го свалил от зарядното в 7 без малко, сега е на 70 процента а утре сутринта ще е точно на 60.
Публикувано Януари 3, 20242 гд Супер, кажи сега какво е активно и какво си спрял. Любопитно ми стана. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 3, 20242 гд Във фонов режим да се рефрешвам съм оставил само 10-тина неща. Забранил съм Сири,достатъчен ми е телефона за нея, AOD съм го спрял. Activity, workout, измерване на обкръжаващият звук също са спрени.
Публикувано Януари 3, 20242 гд Позволявам само това което ползвам Редактирано Януари 3, 20242 гд от stangen
Публикувано Февруари 6, 20242 гд Автор Най накрая реших дилемата между huawei watch и iphone. Смених го с Amazfit balance. Имам всичко необходимо, като зареждане на 10-12 дни, блутут разговори, Zepp pay(Curve), голям дисплей и най важното, не се налага да го сдвоявам по 5-6пъти в деня.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.