Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Струва ли си покупката на iPad Wi-Fi + 3G?

Featured Replies

Публикувано

Че ще се купува iPad - ще се купува. Искам съвет от колеги които вече притежават iPad Wi-Fi има ли смисъл да се купува Wi-Fi + 3G или да си ориентирам към Wi-Fi.

Благодаря предварително за отговорите.

Публикувано

Дали си струва само ти го знаеш това. Разликата между двата модела, е 3G модул за Интернет през оператора(не се знае как и дали ще работи в БГ) и GPS. Ако не ти е необходим нета от оператора и GPS-а, няма смисъл да си взимаш iPad WiFi 3G.

Публикувано

Вчера имах възможност да го пипна и активирам. Направих му и 3-4 снимки с една Нокиа. Просто нямам думи. Инсталирах Skype и ми направи впечатление, че все още не е максимално оптимизиран за iPad. Zoom x2 го замазва, но е търпимо. А бе, луда работа.

п.с. закупен е от Кувейт за 250 техни долара/динара, или около 860 хамерикански.

Публикувано
  • Автор

Според мен тенденцията е Интернетът през оператора да става все по евтин /като в повечето нормални страни/. В този смисъл, мисля че си струва покупката на iPad Wi-Fi + 3G. Само не ми е ясен въпроса с тези микро сим карти. Ще режем ли, що ли?

Публикувано

Има ли смисъл да си пишем глупости, като дойдат в БГ ще видим. Аз ще си го взема и може би в понеделник или вторник ще имам налични.

Публикувано
Според мен тенденцията е Интернетът през оператора да става все по евтин /като в повечето нормални страни/.

Аз живея във Великобритания и мога да ти кажа че такова животно като евтин мобилен нет няма, колкото и да ни се иска.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

А какво му е скъпото на мобилният интернет? За 29.90 български лева Мтел предлагат 3ГБ, което мисля ,че е достъпно и достатъчно.

Публикувано

Какво му е скъпото ли? АТ&Т предлагат неограничен за 30$, отскоро гл$бул предлага подобно за 25 лв....

Освен това, скоростта на нета от родните оператори е трагедия. HSDPA? Мъка...

Публикувано

За Гобул не знам - ползвах много малко докато не се изнервих, но позлвам мобилен интернет от Мтел повече от година със VMC Stick 7.2Mbps и съм супер доволен! В момента мтелската 3г мрежа е най-добрата у нас.

Публикувано
В момента мтелската 3г мрежа е най-добрата у нас.

Чудна е :)

Ела във Варна да видиш и друга песен ще запееш!

Публикувано

Nope, такъв ти е стик-а, ама това не значи че получаваш такава връзка. Също като 3GS-a - може със 7,2 ама не му дават :) Реално, знаеш ли къде има 7,2Mbps? Само в центъра и то, не в целия.

Публикувано

Знам има 3г проблеми във Варна.

Стика ми е 7.2, реалната скорост, с която свалям е 600-750KB/s. В момента не живея в центъра, но пак се достига скоростта. Е има и външни фактори :D

Публикувано

Да не го разводняваме, ама 7,2Мбпс не е равно на 750кб/с , ами е 8 пъти повече. Егати 3G-то. Това е като да сложа надпис BMW на Москвич :D

Публикувано

Максималната скорост на 7,2 Mbps e 900KB/s. 750 e прилична скорост за нещо, което можеш да ползваш навсякъде.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Съдейки от факта, че можеш да ползваш iPad-а с връзката от iPhone-a ( myWi на iPhone ... ) прави 3G-то по-малко нужно, но въпреки всичко стоя и гледам моя iPad и сякаш ако имах и 3G щях да съм по-щастлив :)

Публикувано

Определено щеше да си по-щастлив.Изобщо не съжалявам за 3G-то.Не,че не става с My-Wi,но там и батерията пада доста бързо.

Публикувано

Аз също съм с iPad wi-fi и ми е идеален. Връзвам се в нета с него през mi-fi устройство. Така имам нет не само за iPad-а, но и за още доста устройства ползващи wifi :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.