Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vopium 15 мин. и 15 смс-а при регистриране

Featured Replies

Публикувано

Здравейте приятели! Днес намерих една програмка за нашите джаджи която е VOIP приложение при регистриране ви дава 15 мин и 15 смс -а . Ето ви сайта http://vopium.com/ от там при въвеждане на номера ви за регистрация ви праща смс със линк към приложението в appstore.

Съжалявам за скриншотa но не ми се правеше нов ( ще ползвам готовия от статията от която разбрах за това приложение)

Image00099.jpg

Качеството на разговора е много добър за разлика от други подобни услуги . Също така разполага с пълна IM характеристика което ви дава възможност да ползвате GTalk, Skype, Yahoo, MSN, AIM,ICQ и Twitter акаунти .

ПС. Проложението тръгва и на на нокиа 5800 както и на други телфони които можете да проверите в сайта им.

!!! Учудващо беше, че не успях да се регистрирам с прима номера на Мтел а се регистрирах с Виваком-а който е на сметка !!!

Публикувано

На мен с мтел не ми дава да се регистрирам.

Публикувано
  • Автор

Да и на мен не ми разреши регистрацията на Мтел както съм писал в първия пост, но с Вивакомската нямаше проблем. Цените за българия не са кой знае какво но извън българия си е полезно и струва ми се евтино.

Публикувано

Регистрирах глобулски номер ,но след това не ми дава да се вляза в акаунта?! Каде трябва да се въведе този registration code?

Редактирано от Sladichuk®

• 1 година по-късно...
Публикувано

Ок.Незнам дали е за тази тема,но по-подходяща не открих.Някои знае ли нещо за Виртуалните номера.Правиш си такъв например в Щатите регваш се ползваш авантата и после нов номер.

Публикувано

Ок де.Как да го задам според теб.Интересно ми е а пак ако можеш да кажеш нещо Ок.Ама да се заяждаш.

Публикувано

Ok.Така е.Обаче това е за разговори с цял свят.Безплатното е огън.И четох за това в някакъв чужд форум че става.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.