Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 3G, Firmware 2.2.1, Baseband 02.30.03, Bootloader 6.4

Featured Replies

Публикувано

Здравейте , наскоро си купих iPhone 3G , 8Gb , който е с : Firmware 2.2.1(5H11) , Baseband 02.30.03 , Bootloader 6.4 , купих си и Turbo sim от Lugano-SHOP

http://www.lug.bg/product_info.php?products_id=926&osCsid=179d219908a04604ac3a9321f3cb564a

закачих телефона към компютъра с iTunes 8.0.2 дадох му рестор с Firmware 2.2.1(5H11) , след това Jailbreak с QuickPwn 2.2.5 и Firmware 2.2.1(5H11) , слагам Turbo sim и No service , някаква помощ ... :confused:

Публикувано

Дано не греша, но Bootloader-a на 3G е 5.8 или 5.9, а не 6.4

Ти сигурен ли си, че този TurboSIM поддържа 2.2.1?

Публикувано
  • Автор

Да сигурен съм (проверил съм го) че Bootloader е 06.04 , от Lugano ме увериха че става за Firmware 2.2.1 , Baseband 02.30.03 ! :geek:

Публикувано
Да сигурен съм (проверил съм го) че Bootloader е 06.04 , от Lugano ме увериха че става за Firmware 2.2.1 , Baseband 02.30.03 ! :geek:

Не искам да те разочаровам но си се объркал или не си прочел достатъчно добре.

Turbo sim/ Universal sim , декодира Iphone 3G 40.00-лв.

Universal/ Turbo -SIM

Универсална / Турбо Сим карта

-това е сигурен начин да направите вашия iPhone 3G да работи с ваша карта .

Картите не се режат .

Декодира и телефони за които няма "Unlock-solution " т.е. немогат да се декодират по друг начин .

- вер-2.0.0, 2.0.1, 2.0.2, 2.1 -3G, GPRS -работят 100%.

- вер- 2.2 и 2.2.1 -3G, GPRS -не работят

Това е от линка който си постнал.

Публикувано
  • Автор

Здравей , kikko

- вер-2.0.0, 2.0.1, 2.0.2, 2.1 -3G, GPRS -работят 100%.

това значи , че при тези версий на Firmwara със сигурност работят 3G и GPRS - работят 100 % .

- вер- 2.2 и 2.2.1 -3G, GPRS -не работят

това значи , че при тези версий Firmwara НЕ работят 3G и GPRS -не работят .

Публикувано
  • Автор

Здравейте ,

успях най-после да подкарам тоз ТУРБО СИМ , оказа се че сим картата ми на М-ТЕЛ е доста стара преди 2000 година . :biggrin:

• 1 месец по-късно...
Публикувано
  • Автор

Здравейте , с iPhone 3G , 8Gb , който е с : Firmware 2.2.1(5H11) , Baseband 02.30.03 , Bootloader 6.4 и Turbo sim от Lugano-SHOP "http://www.lug.bg/product_info.php?products_id=1406&osCsid=179d219908a04604ac3a9321f3cb564a"

и имам следният проблем , като тръгна да пътувам на някаде изгубвам обхват , влизам на настройки на оператор и намирам М-тел но не мога да се закача към мрежата , пробвал съм с "respring" , "reboot" , самолетен режим и вадене и слагане на картата но не и не става , трябва да извадя картата и да я сложа на друг телефон после си връщам картата на iPhona и си имам мрежа в даденият град , някакви по-лесни начини ? :razz:

Публикувано

Няма по лесен начин със турбосим.

Публикувано
  • Автор

Здравей Aveliky

така си мислех и аз , ама да си питам все пак .

Мерси :biggrin:

Публикувано

Другия вариант е да платиш 150лв. a сваляне на BL на 5.8 и модем 2.28.00. След тази процедура забравяш за всички видове турбини.

Публикувано
  • Автор

За пръв път чувам че е възможно такъв вариант от BL на 6.4 и модем 2.30.03 към BL на 5.8 и модем 2.28.00 ?

бате Сашко :eek:

Публикувано

Да възможно е но не се прави софтоерно а хардоерно. Разбира се след тази процедура няма следи от отваряне и не прави никакви проблеми. Другото предимство е, че телефона си остава с BL 5.8 и дори да го ъпдейтнеш по погрешка ще можеш софтоерно да си свалиш модема.

Публикувано
  • Автор

Ахаааа , искаш да ми бъркаш някаде на дълбоко из чиповете ми , ще си помисля малко .... :geek:

Публикувано
Другия вариант е да платиш 150лв. a сваляне на BL на 5.8 и модем 2.28.00. След тази процедура забравяш за всички видове турбини.

Къде, кой и как става тази далавера?

Публикувано

За подробности на лична.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.