Публикувано Март 29, 20242 гд Здравейте, имам някаква драма с отхвърляне на разговор. Когато ровя в телефона и някой ми звънне имам червена и зелена слушалка за отказване и приемане, но когато е заключен имам опция само да плъзна за отговор и при опит с двукратно натискане на страничния бутон не се получава. Вкъщи имаме оше два айфона 14 и 14про, а този с който не става е 15про. Има ли накой идея до настройка ли е или е проблем накакъв? П.С Явно е до настройка отнякъде, защото открих, че като задържа десният и някой от левите бутони, отхвърля повикването. Редактирано Март 29, 20242 гд от simeonov_74
Публикувано Март 29, 20242 гд Единично натискане на бутона за включване заглушава само звука, а двойно отхвърля повикването.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Март 30, 20242 гд Автор преди 11 часа, dessyteneva написа: Единично натискане на бутона за включване заглушава само звука, а двойно отхвърля повикването. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Както казах в първият пост, с двойно натискане при мен не се получава!!! Редактирано Март 30, 20242 гд от simeonov_74
Публикувано Март 30, 20242 гд Settings/Accessibility/Touch/Prevent Lock to End Call - трябва да е изключено.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате