Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Спам СМС

Featured Replies

Публикувано

Здравейте! От близо година получавам спам СМС от № 1917, изпратени от efbet.com. Хазарта го ненавиждам и никога не съм играл. До скоро ги получавах 1-2 пъти седмично, но последно време всеки ден. Не мога да блокирам номера, защото от него съм получавал и резултати от медицински изследвания например. За да се отпиша от СМС от efbet, трябва да си направя регистрация при тях, понеже нямам такава, а съм сигурен, че тия измамници точно това целят, да ми вържат телефонния номер с мейл. Мислих да си направя някакъв мейл специално за тая цел, но се надявам да ми подскажете друго решение. 

IMG_2470.png

Публикувано

Имах подобен казус и всичко реших с разговор(плюс малко благословии) с оператора.

Публикувано
  • Автор

Питах в един офис на Yettel, но само мремигваха . В понеделник ще се пробвам по телефона.

Публикувано

В момента май нищо не правят операторите на Йетел, имах случай миналия месец с номера на майка ми, беше получила някакъв смс, цъкнала и платила 5 лв, карах се с тях, исках код за спиране на рекламни съобщения, защото помня, че имаше преди, но самия него не го помня - резултат нулев, провериха само дали не е абонамент, не беше и толкова.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
  • Автор

Подсети ме за една възможност. Коригирах в приложението на  Yettel, настройките за поверителност. Анулирах получаването на СМС от партньори на Yettel. Ще видя, дали ще има промяна в ситуацията.

Публикувано

Ще го пробвам и аз този вариант, мерси много!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Надявам се, историята с досадния СПАМ , е приключила. Миналата седмица писах до efbet, като използвах опцията на Apple ,да скрия мейла си. Естествено, както и очаквах, ми поискаха трите имена и телефонния номер. Помислих, че получих автоматизиран мейл, но в завързалата се кореспонденция, се оказа жив човек. С много увъртания от тяхна страна и предупреждения от мен, че кореспонденцията е с копия до всички контролни институции, ми обещаха, че няма да получавам повече СМС. Дадох им единствено телефонния си номер. Тази седмица, нямам никакъв СПАМ СМС вече.

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Пиши им в сайта. Много са нагли...

Публикувано
на 13.10.2024 г. в 13:47, Ива П. написа:

А, вие прочетете правилата на форума.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.