Публикувано Май 3, 201015 гд Category: Productivity Apr 01, 2010 Version: 1.0 43.5 MB Seller: Apple Inc. LANGUAGES: English REQUIREMENTS: Compatible with iPad. Requires iPhone OS 3.2 or later.
Публикувано Ноември 3, 201015 гд Хубава програма. От 5 години правя презентации с мака защото, това е доста по-качествена програма от ПП. За съжаление няма пълна съвместимост между това което съм направил на настолния комп и иПада. Например: липса на болд за някои шрифтове, леко разместване на подсказващи балони (ако си сложил), някои транзишъни липсват... Съгласен съм, че това са бели кахъри, но обичам да правя ефектни презентации и тези неща ме вълнуват явно за официални представяния пред много хора ще се ползва макбука, а за персонално посещение на клиент иПада Програмата е яка и си заслужава 7 те евро.
Публикувано Май 12, 201213 гд Някои да има нещо като упатване за работа с keynote ... Свалих я , но ще имам нужда от малко помощ .
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.