Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Type-C към HDMI

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, използвате ли такъв кабел и какъв ? Разпъва ли на цял екран на ТВ или остава странния формат?

Благодаря.

Публикувано

Здравей, Аз лично нямам проблем с моя преходник.

Публикувано
  • Автор

А какъв е преходника ?

Публикувано

И при мен е на цял екран.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

На цел екран е и при мен. Ползвам един адаптор на Satechi, който взех за лаптопа.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Би ли показал какъв е ?

Публикувано

2c4c07b4f406e0a31a5fff61b58841f4.jpg

Публикувано

За тея пари един MiBox и през AirPlay.

Публикувано

За MiBox съм съгласен, но изисква интернет. В момента съм в хотел и с този преходник и един HDMI кабел си гледам всичко от телефона.
Този MiBox може ли да се свърже по WiFi в мрежата на хотела за да работи през AirPlay?

Публикувано

Аз до сега, освен в Япония, не съм видял на друго място някъде да работи по хотели AirPlay. Винаги Wi-Fi и мрежата на телевизора са били разделени.

Публикувано
  • Автор

Този MiBox може ли да се свърже по WiFi в мрежата на хотела за да работи през AirPlay?

Може и си работи. Няма драма.

Аз до сега, освен в Япония, не съм видял на друго място някъде да работи по хотели AirPlay. Винаги Wi-Fi и мрежата на телевизора са били разделени.

В Гранд Хотел Велинград, Чилингира и KingsValley в Казанлък си работеше без проблем.
Стига да има една идея актуален Самсунг ТВ ще работи.

Моята идея - да съм независим и да не се съобразявам с интернет и дали ТВ има или не AirPlay.
Иначе си имам ATV.
Публикувано

Е,Ми бокса и телефона се връзват в една wifi мрежа инсталира се на бокса AirScreen (примерно) и всичко си бачка. 

Публикувано

С този адаптор си връзвам лаптопа към монитор, за това съм го взел, както и слагам картата от фотоапарата. Това с телефона ми е бонус, особено сега с новия call of duty и ps controller, играта е без забяване и на цял екран. А инак имам три ми бокса и две апъл тв.

Публикувано

Адаптер Orico Type-c към два монитора с VGA+HDMI няма грешка, работи и с iPhone 15. Имам и някакъв скандинавска марка, ама все не мога да я запомня - още по-добър е и с повече изводи, но ми е в офиса и ще трябва да погледна.

Публикувано
  • Автор

@Alxx[emoji2400] , благодаря! Би ли споделил кой модел ?
https://laptop.bg/brands-orico

Публикувано

https://laptop.bg/docking_stations-orico-orico_usb_typec___wb11pgybp

Тази е. Утре ако не забравя ще погледна модела и на другата, но имай предвид, че е към 300лв.

Публикувано

Ако ти е необходимо USB-C to HDMI си вземи само USB-C to HDMI, без добавки или в комплект. Това е като да си вземеш перална със сушилна.... Аз ползвам iMac 2023 и имам втори монитор, който е 4K, ползвам това и никога не съм имал разминаване в резолюцията или прекъсване: Satechi USB-C to HDMI 2.1 8K Cable, но можеш да ползваш и по евтин вариант: Baseus C-Video USB-C to HDMI Male Cable.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, ще използвам темата на колегата, че ми стана интересно, надявам се няма против.

Като споменавате MIBox - кой модел имате предвид? 

Имам познати с два различни модела - имат драми със забиване, рестарти и т.н., особено при гледане на телевизия от мобилните оператори.

Публикувано

Взимаш Xiaomi Mi Stick 4K, изтриваш всички ненужни приложения и оставяш само тези, които мислиш да ползваш. Аз го оставям само с Plex, Youtube, Google Play,  StbEmu Pro и AirPin Pro. Стика има вариaнт да се захранва от USB. Тук идва проблема, ако ТВ-то не му е хубаво USB-то и дава по слаб ток, започват рестартите. Просто ако има рестарти го връзваш към разклонителя и проблема с рестартите изчезва.

Някои от приложенията не могат да се изтрият и за тази цел аз ползвам ADB TV: App Manager

След като премахна ненужното трия и него.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.