Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с батерията

Featured Replies

Публикувано

Темата за батериите знаете къде е :)

• Отговори 588
  • Прегледа 101.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• С тия проценти,само вкараха юзерите в голям филм.Всяка вечер съм на зарядното,без значение какви са процентите.Телефон,кво да му трепериш Sent from my iPhone using Tapatalk

Добавени снимки

Публикувано

Всичко беше 6+ до вчера. Днес сутринта с бразуване, YouTube и Instagram батерията се срина до 70%. Интересното беше, че на Usage ми показва само 8 минути, а беше поне 30 минути. Пак направих Soft ресет. 

Мисля си че YOuTube ако не му дадеш Disconnect на cast-ването хаби батерията, дори като не ползваш телефона. Сложих и Инстаграм вчера. Стува ми се много хаби батерията. Ще видя пак. Но предишните два дни батерията беше супер. Дали има някакъв дрейн на приложение. Това много мразех в Андроида. 

Редактирано от RedBull

Публикувано

То си пише кое колко хаби на екран и в бекраунд.

Публикувано

Знам, човек. Още от Android ICS и Windows Phone 8.0. Проблемът е, че ми дава Instagram, но няма логика. Много малко съм ползвал програмата. Явно е бъг в iOS10. 

Публикувано

Това са резултатите от вчера. Беше пуснат обаче на самолетен режим след 22:00 и батерия мод след като падна под 20%. Ако го заменят няма как да има подобрения в батерията?IMG_0081.png

Публикувано

Показателите на батерията ти са повече от перфектни. Не виждам проблем, така че няма място за притеснения, дори напротив... ти си я размазал, а тя се е представила повече от добре.

Публикувано

Благодаря ви.

Да, и Battery Life приложението ми показва, че батерията е Perfect condition. На GPS и Here WeGo приложението обаче на пуснат екран падна за 10 мин. с 5 процента.

Но аз правя сравнение с Windows phone/Windows Mobile и затова. С WP батерията с пуснато HereDrive+ приложение падаше по 3% на 20 минути. Доволен съм иначе от батерията на SE. Ако не се пипа телефона може да изкара и цял ден и показва 70%

Публикувано

Да, но идеята на тези телефони като цяло не е да не се пипат цял ден, а точно обратното. То по тази логика, ако не се пипа изобщо може и цяла седмица да ти изкара. 

Публикувано

То ако не се пипа изобщо, няма значение колко ще изкара.
Иначе 11h usage е повече от задоволително.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Пичове, всичко беше супер. Вчера ползвах доста неща и телефона беше супер. Към 2 часа снощи батерията беше на 26%, а Usage беше към 10 часа. И изведнъж излезна върящ се кръг loading. Но не помня телла да се е ресетвал, но гледам че показателите на батерията бяха се занулили като след Soft Reset. 

Сутринта беше на 10-12% и как то си цъкам и угасна. Нали уж трябва да падне под 3% и тогава да се изключи?

Публикувано

Това е масово в iOS 10 и явно всеки модел телефон малко или много го изпитва проблема. Наблюденията ми са от два 6с+а, една 5-ца и ето че явно и на СЕ. Пиши фийдбек на Епъл!

Публикувано

Странни показани на телефона ми, който заредих тази сутрин до 89%

SCceEn.png

Публикувано

Ако започнеш да четеш какво пише по екрана, то нямаше да видиш нищо странно. Под standby и usage времената, на "прост английски език" пише, че телефона ти е дозареждан след последното си пълно зареждане, а над времената пише, че те са засечени откакто телефона ти е бил за последно на 100%!

Публикувано

Не бях обръщал внимание, мерси за инфото

Публикувано
Пичове, всичко беше супер. Вчера ползвах доста неща и телефона беше супер. Към 2 часа снощи батерията беше на 26%, а Usage беше към 10 часа. И изведнъж излезна върящ се кръг loading. Но не помня телла да се е ресетвал, но гледам че показателите на батерията бяха се занулили като след Soft Reset. 
Сутринта беше на 10-12% и как то си цъкам и угасна. Нали уж трябва да падне под 3% и тогава да се изключи?

А какво пречи нощем да се зареди батерията? Особенно след нищожните 10 часа юзич.

Публикувано

Пичове, абе май телефона си е ОК. Няма да му слагам новия ъпдейт. От вчера не го бях зареждал и е 30 часа Standby и 9 часа Usage.
Интересното е, че цяла нощ беше на мрежа, а не на Airplane mode. Започва да ми харесва много телефона. Дано Епъл и останалите ОС-и се съсредоточат в по-малокалибрените 4-инчови телефони.

• 1 година по-късно...
Публикувано

Здравейте....миналата седмица си оставих телефона в Creative Center след като беше на 6% телефона и както си писах на Месинджъра и телефона и на ми излезна черен екран и започна да ми се върти кръгчето. След което го пуснах пак и беше на 9%, но отново загасна и повече не се пусна. 

Днес ми звъннаха. Казаха, че телефона е ОК и са правили всякакви тестове. Телефонът не е ОК. Значи благодаря на Creative, че са бързи и ми обърнаха специално внимание още в магазина, но телефона не ОК. 

Какво мога да направя?

Молба до КЗЛ?

Публикувано

Молба до КЗЛ????????

Не схващам за какво ще им се молиш на КЗЛ, които и да са те!

Виж жалба до "Комисия за защита на потребителите" - КЗП, по може да ти свърши работа.

Публикувано

Ами какво мога да направя? Батерията пада за има няма 2 часа, а Usage ми пише 5 часа. Значи , Creative като отидох почнаха да ми казват махни си това, спри онова и аз и ма казвам...добре аз за какво съм го купил този телефон. Махни си Messenger-a , махни си Viber, махни FB. Изключително тъпо. 

Значи ето това ми е проблемът...

https://discussions.apple.com/thread/8183100

Трябва да върна датата на 1 Ноември 2017, за да се оправи, така ли? :X

Редактирано от RedBull
n/a

Публикувано

Аз съм с чисто нов Х едва изкарва 7 часа юсидж за два дена, човека с SE-то не знам какво се оплаква.

Публикувано

Друго си е да работи без батерия [emoji16][emoji16][emoji16]
Вземи си 6s plus и ще държи към 6 часа реално ползване

• Alxx® featured this topic
Публикувано

Ще пиша в тази тема за да не отварям нова. Може да ви се стори малко смешен въпроса, но аз да си питам.

Взех си един Power Bank (4600 mAh) - Input/Output (5V/1A). Та мисълта ми е, може ли да си разваля батерията при по-често зареждане от него? Все пак зареждането става не посредством оригинален кабел, а чрез външна батерия.  Чел съм на доста места, че става проблем, когато телефона не се зарежда с оригинално зарядно и батерията може да даде фира.

Публикувано

А, ич. Статистиката в сервиза за повреди свързани със захранване/батерия говори силно против външните батерии. Питайте Aveliky.

Публикувано

Аз почти всичко си зареждам с външни батерии :). Имам 1х20000mAh, 1x10000mAh, 1x5000mAh на ADATA, като всяка една от тях има по 1 USB 1A и 1 USB 2.1A. Голяма свобода! 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.