Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с батерията

Featured Replies

Публикувано

Ако ползват някакви измислени външни батерии, които са правени по “труд и творчество” в някоя китайска детска градина - нормално да не стават.

• Отговори 588
  • Прегледа 101.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• С тия проценти,само вкараха юзерите в голям филм.Всяка вечер съм на зарядното,без значение какви са процентите.Телефон,кво да му трепериш Sent from my iPhone using Tapatalk

Добавени снимки

Публикувано

Ми и "маркови" имаше.

Статистиката е проста: за период от време, всички с проблемни док конектори на модели, които нямат или рядко имат повреди там са ползвали външна батерия. Има и друго обяснение, но не ми се навлиза в дебрите на физиката.

Публикувано

Днес се бях засилил да поръчвам тази батерия ,но след като прочетох някои отрицателни мнения се замислих.Вие какво мислите за този продукт?https://www.emag.bg/vynshna-baterija-iwalk-extreme-trio-10000-10-000-mah-gold-ubo10000-017a/pd/DHYM92BBM/#Златист

• 4 години по-късно...
Публикувано

Здравейте, нормално ли е на нов апарат на една седмица батерията да пада толкова бързо. Спрял съм background activity , GPS на всички приложения е на “while using”. Телефона е 13 pro. Днес с колеги сравнявах при тях доста по-бавно се разрежда. f365c799f70c81aff8ec6322f44d0860.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

При 5 часа Screen On и още 48% останал заряд, не мисля, че имате поводи за оплакване. 

Публикувано

Не мисля, че информацията от 5 часа за включен екран е вярна. Днес без да го ползвам на всеки пет минути само поглеждах на колко е батерията и падаше с 1 процент
Забелязох, че и доста загрява при гледане на 10 мин видео

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, искам да попитам нормално ли е батерията ми да пада толкова бързо дори в idle режим. При ползване основно браузвате със Safari на всеки 5-6 мин пада с един процент. Вечер от 11 до 6 сутринта падна с 7 %. А снощи с спрян блутут, airplane mode от 12 до 6 сутринта падна с 2 %?
Направил съм DFU restore и не съм връщал back up. Литнах се в iCloud и си инсталирах приложенията наново!
Телефонът е 13 pro. iOS 16.3.1. 5G е спрян, както и background app refresh. Прикачвам и снимки
Докато напиша поста и падна с 1 %!

39263ee6f9614b55223ea75add74cb9c.jpg
25319851c5f259e55ca42f224251b489.jpg
4e50073b38c4b6c62b37ad207cbcf5e8.jpg
99a90a6eca4ae25ef4ec3c536795e685.jpg

Публикувано

По-добре от това не виждам, даже си е перфектно!

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Pro

• 1 година по-късно...
Публикувано

Здравейте! Моля за съдействие и помощ за следното.Имам Iphone X от 2019 г. След ъпдейт на 16.7.8. батерията се изтощи много бързо, телефона беше много горещ и при свързване със зарядното не отчита никакви проценти и не реагира че се зарежда, от там не мога да го отключа, защото много бързо се появява ябълката, екрана за кода и докато го набера черен екран и така многократно докато зарядното е в телефона.Без кабела не реагира грам.Пробвах да го вържа с лаптона и да го отворя, ъпдейтна или възстановя с бутоните за звук и Itunes, но ако не го отключа не може да се свърже.Проблемът е, че близо месец не е архивиран, а бях в чужбина и не стигнах да си сваля снимките от там на лаптопа и се чудя как да го съживя за да се добера до тях. Въпросът ми е знае ли някой има ли някакъв режим някак да го прилъжа да се отключи и да се зареди някак батерията и да мога да си сваля снимките. Не знам проблема дали е в батерията или в софтуера, тъй като това стана след ъпдейт. Предварително благодаря на отзовалите се!

• Alxx® changed the title to Проблем с батерията
  • 2 месеца по-късно...
Публикувано

Нормално ли е батерията да е на 99% при 29 цикъла?

IMG_6266.jpeg

Публикувано

Точно толкова нормално,колкото и на съпругата ми 11 pro max държи все още 100% :(

Публикувано

А вижте какво показва battery stats от shortcuts. 

IMG_6269.thumb.jpeg.7510c8507a01892b0fb29d35cde92f23.jpeg

Изписва, че капацитета на батерията е 93.96%. От къде идва това разминаване?

Публикувано

С тия проценти,само вкараха юзерите в голям филм.Всяка вечер съм на зарядното,без значение какви са процентите.Телефон,кво да му трепериш

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.