Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с батерията

Featured Replies

Публикувано

Отидох на почивка там телефона ми издържа шест дена, като съм провеждал по десетина разговора на ден и малко игри за малкия. И един съвет от мен тези проценти са много стряскащи поне за мен изключете ги и ще видите , че по друг начин ще приемате изтощаването на батерията.

• Отговори 588
  • Прегледа 101.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• С тия проценти,само вкараха юзерите в голям филм.Всяка вечер съм на зарядното,без значение какви са процентите.Телефон,кво да му трепериш Sent from my iPhone using Tapatalk

Добавени снимки

Публикувано

Ти се шегуваш...

Публикувано

Може и да се шегува, но е прав за възприятията.

Публикувано

Батерия на Iphone неможе да изкара 6 дена! Според мен това е невъзможно по никакъв начин... За процентите наистина много стряскат и съм ги махнал.

П.П. Според мен и те самите лапаха ток защото сега ми пада батерията по бавно.

Публикувано

Защо ще ви лъжа. На 25 юли сутринта го изключих в пет сутринта и го заредих на 30 юли вечерта в шест (тогава изключи) или по точно 133 часа.

Публикувано

Ако нямаш мобилен интернет, пуш мейл, не ползваш интензивни приложения като навигация и 3Д игри, може да изкара и повече от пет дни.

Нали се сещате, че този въпрос е равносилен например на въпроса - колко дни изкарваш с пълен резервоар на колата? Ами зависи от това колко я караш. Може и за един ден да го изразходиш, може и до Коледа да ти стигне.

Публикувано

Проблем....

Днес ми стопи пълна батерия за по малко от 7 часа,през които съм говорил не повече от 5 минути и съм слушал музика около 20 минути.

Телефонът ми е 3G 8GB купен от голбул но го ползвам в Чехия с карта на Vodafone CZ( ;) Обратно на обичайното),съответно джейл+ънлок, OS 3.0.1 с грешно зададен APN.

Преди през SBsettings му бях спрял EDGE обаче за една нощ ми направи трафик за 200 крони(около 15 лева) :cry: За това минах на варианта с грешните настройки

Сега какво излиза? Имам избор батерия или сметка :smile:

Нямам много неща инсталирани от Cydia,да не кажа почти нищо...

Edit 1: А да, за малко да забравя - днес освен всичко имах и споменатият проблем с входящи обаждания,дадох Reset network settings и се оправи.

Edit 2: И за капак това което ме накара да пиша целият този пост:

Не искаше да зарежда или хабеше колкото или повече от това което успява да зареди...От SBsettings преди малко спрях EDGE ,3G и SSH и зададох правилно APN,този път интернет няма,надявам се че на сутринта няма да е успял да си навърти пак някакъв трафик.Като че ли има положителен ефект откъм зареждане.Ще си направя експеримент - цяла нощ зареждане и утре никакво Wi-Fi,игри или музика.

Публикувано

Просто си купи нов кабел за зареждане. Вероятно се е закъсал някъде, и затова не вкарва ток.

Публикувано

Здравейте,

Имам iPhone 3G 8gb 3.0 unlocked, обаче много малко време и държи патерията.

Когато го ползвам пише 3 Часа ползване пада,а ако не се ползва 2 дена максимум ан Standby.

Знам че зависи как се ползва ама аз го ползвам за някоя игричка за музика и пощата да проверявам.

Не гледам филми.

Странно ми е да държи толкова малко.

Моля дайте съвети да оптимизирам нещата.

Благодаря ви Предварително.

Публикувано

Така като е иконката на батерията означава че работи от мрежата или бъркам?Като е със светкавица е зареждане нали?!Тоест тази иконка би следвало да се появява чак на 100% :lol:

img0027q.png

Публикувано

Като гледам версията ти на фирмуера, да не е от там проблема или да си се опитвал да слагаш Локализация на 3.0?

Публикувано

Когато телефона загрее много спира да се зарежда. Спри да го използваш докато се зарежда и след 2-3 минути ще е почнал да се зарежда. :)

Публикувано

Ако е пробвал да слага Локализация се съмнявам да почне.

Публикувано

Да доста е позагрял и работи бавно...Оставих го за 2 часа и като го погледнах пак беше паднал с 10% загрял и с тази иконка :)

GPower , да сложил съм фонетиката....Там май видях че си писал за проблеми с батерията....

Публикувано

От там е брат,махай и двата файла и нямаш грижи.Да не ти кажа, че ще се учудиш.Ама зареди цяла нощ в мрежата а не в компа.

Публикувано

При мен става така и без да съм слагал фонетиката.

Изкарай кабела и пак го включи и го остави на мира и виж дали ще почне да се зарежда, ако не почне махай фонетиката както ти е казал GPower.

Публикувано

Изключих го изцяло да изстине.Сега го хаквам пак в мрежата и няма да го пипам час-два.Ако и тогава е загрял много и не е заредил махам фонетиката.

Публикувано

Поиграх си да проследя проблема.След чист рестор,джейл и ънлок веднага почна пак да ми стапя батерията и да загрява без да правя абсолютно нищо нито да имам инсталирано каквото и да е.Следователно не е от софтуер който ползвам.Значи след доста главоблъскане се сетих какво бях направил преди да се появи въпросният проблем....Адски нелепо е.Бях си спрял интернета от сайта на опратора(за по-сигурно).Не знам на българските оператори дали може да се прави или трябва да се обаждаш за да ти го спрат.Отидох на сайта и си пуснах интернета пак.Спрях 3G и EDGE от SbSettings и в момента пак съм накачулил всичко което имах и преди.Резултатът е от пълно зареждане преди 3-4 часа още стои на 100%.При предното положение вече трябваше да е на около 45.

Четох някъде че грешни настройки в Cellular Data също водят до хабене на батерията.Явно принципът на спиране от оператора е подобен(хамалски).

Публикувано

Според мен и това не е проблема. До два три дена пак ще се случи същото .Моят съвет е да минеш за всеки случай през сервиз.

Публикувано

Нека пише след няколко дни как е положението, но аз съм сигурен, че повече няма да има проблеми.

Публикувано

Всичко е наред вече ;)

Публикувано

Еми нормално... най-доброто спиране на нета е от SBSettings. ;)

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Имам голям проблем с батерията.Свършва супер бързо.Не знам при вас как е, за това искам да ви питам и да ми препоръЧате нещо .

Имам iPhone 3GS с софтуер 3.1

Мисля да се прехвърля на новата версия 3.1.2

Дали ще има някакъв ефект?

Публикувано

Опитай. И без това ще го направиш :tooth: - после поне сподели резултата :mrgreen:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.