Публикувано Октомври 10, 20241 гд Пиши Florida, да видиш дъжд То аз питах за България, не си прочел въпроса ми по-горе. Нищо де видяхме , че във Флорида вали дъжд. И аз подтвърждавам МерсиSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 11, 20241 гд Да попитам от името на зет ми. Някой има ли проблем с плейлистите в Музика? При качване на 18 всички плейлисти му изчезнали, песните са там, но плейлистите ги няма. Музиката е качена през един стар макбук, който сгъна. Има ли някаква врътка да си види плейлистите отново. Така изглежда менюто. Телефона е 14 про макс
Публикувано Октомври 11, 20241 гд Music аппа може да го достъпиш и като уеб апп тук, като се логнеш с Apple ID - https://music.apple.com/us/new Също може да си едитваш цялата музика, плейлисти и т.н. Ако и тук е счупено, значи не е от текущата версия на iOS или конкретния модел айфон. И нещо полезно, ако някой не го знае - https://cider.sh/ - независим, мултиплатформен, free апп за Apple Music, който е написан от самото начало с оглед на производителността, и се държи много мазно и леко. Редактирано Октомври 11, 20241 гд от robot
Публикувано Октомври 13, 20241 гд Един тъп въпрос - новото фенерче има ли модели, които поддържат функцията или е за всички? Че мъжа ми с тринадесет про макс си е със старото и се чудех да не е заради това. Иначе е с последния ъпдейт като мен.Пп изписах модела с думи заради досадните емотикони, които се появиха на мястото на цифрата.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 13, 20241 гд Новото фенерче работи само на модели с Dynamic Island, на всички без него си е старото.
Публикувано Октомври 14, 20241 гд Не е нещо кой знае какво, но е гъделче, поне за мен дето няма да имам възможност да се порадвам на новите екстри заради “пра-пра-стария” си телефон…Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 14, 20241 гд Концентрирането или разпръскването на светлината наистина е доста полезно, но управлението горе в острова е по-неудобно. Предишното фулскрийн управление беше по-удобно, поне за мен. Поне не са махнали включването от Хари Потър Редактирано Октомври 14, 20241 гд от robot
Публикувано Октомври 15, 20241 гд Може да пускаш фенерчето като кажеш "Сири - Лумос," или "Сири - Лумос максима,", каквато е магическата дума за светлина от книгите на Хари Потър. Съответно казваш "Сири - Нокс,", за да спреш фенерчето. Яко е, особено за феновете на книгите на Хари Потър Редактирано Октомври 15, 20241 гд от robot
Публикувано Октомври 15, 20241 гд С последната версия на IOS се забелязва това, когато телефона не с е ползва. Find my- 30% battery drain Редактирано Октомври 21, 20241 гд от mirror Липсва картинка - излиза някакъв текст на 100 реда
Публикувано Октомври 15, 20241 гд Автор Излезе iOS 18.1 Dev Beta 7, без много промени, стабилна версия, очаква се другата седмица да излезе RC и на 28.10 официален release. Все още няма официално Apple Intelligence за EU и Китай. https://youtu.be/GwLD8E4LkmI
Публикувано Октомври 19, 20241 гд При мен, с БГ локация, 18.1 Публична Бета, запис на разговори работи. Редактирано Октомври 19, 20241 гд от KurtiMakarov
Публикувано Октомври 19, 20241 гд Записът на разговори не е част от Apple Intelligence, а само обобщението (summary) на разговора - да ти се запише като текстова бележка, като се транскрибира - но това е само за английски (САЩ, Австралия), испански (САЩ, Мексико), китайски мандарин (континентален Китай), кантонски (Хонконг) и корейски (Южна Корея). Редактирано Октомври 19, 20241 гд от robot
Публикувано Октомври 19, 20241 гд преди 4 часа, KurtiMakarov написа: При мен, с БГ локация, 18.1 Публична Бета, запис на разговори работи. При мен липсва опцията... Локацията е BG. Ако сменя на USA я има...
Публикувано Октомври 19, 20241 гд Автор @Viiipeer по локация имаш предвид региона на устройството или региона на Apple акаунта?
Публикувано Октомври 19, 20241 гд Извинявам се, имах предвид да не сменям за страна Country USA и там акаунта от Bulgaria --> USA. Ако ги сменя все едно устройството се ползва в САЩ и там ги има нещата от AI и записването, но ако си го върна както съм го купил за ползване в БГ/Европа нищо не излиза за запис на разговори.
Публикувано Октомври 21, 20241 гд Автор Току що излезе 18.1 RC никъде не пише, че Apple Intelligence is not available in Europe and China. Някой който я сложи да сподели. 🤔 Редактирано Октомври 21, 20241 гд от ML16
Публикувано Октомври 22, 20241 гд Нека тези които са си сменили Региона на US, да покажат как точно са го направили. Аз не виждам начин без реален метод на плащане за US. Няма None за пеймънт метод, дори и на 18.1 RC?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.