Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sygic Eastern Europe

Featured Replies

Публикувано

Имах в предвид българският превод на навигацията.

• Отговори 179
  • Прегледа 86.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Неделя 26.12.10. едит: Линка е оправен.

• Най накрая преведох цялата Sygic Аура 2.1 na 100%. Добавих и женският глас на Анелия. Така всеки може да си избира между нея и Даниел. Само ще добавя и останалите карти на всички европейски държави

• Ето превод на български .... тествах го на версията 2.1.2 от joroiliev и работи перфектно http://dox.bg/files/dw?a=b1664babfa сваляте файла и го качвате в Sygic Aura.app/res/skinAura/langs (за тези

Добавени снимки

Публикувано

Пиши на някой син за линк, новата си е на български.

Публикувано
  • Автор

Източна Европа! Трябва вече да сте се ориентирали към кои хора да се обърнете на лично :)

Публикувано

Здравейте! Първо да благодаря на Шаман за линка. За съжаление и той не работи при мен. Така като си мисля вероятно е версията да е ARM7, защото не виждам друга причина да не тръгва. Свалих версията за Турция, която тръгна без проблем. Сложих картата на България вътре- и в auramap и в rewritable. Смених и правата, обаче не се появява в менюто. Някой има ли идея къде греша?

Публикувано
  • Автор

След обед ще я пробвам на едно 3G и ще ти върна инфо. Не мисля, че там е проблема обаче :)

Публикувано

Шаманската :) версия работи на 3г, изпробвано от мен , на телефона на приятел .

Публикувано
  • Автор

Само да вметна, че я имаме благодарение на Джонибраво :)

Публикувано

Е да де, аз това казах :tooth:

Публикувано

Турска карта дали се намира случайно на някой.

Публикувано
  • Автор

Адаш, има я вътре. Виж си пощата.

Публикувано

Супер неадекватна програма , реших да я изпробвам в реална обстановка, в градове които не познавам - е питайте ме дали пак ще я пусна !?! В Пазарджик ме въртя в кръг и накрая ме закара на баба си в гъ.. , а във Велинград даже незнаеше за съществуването на 90 % от улиците сигурно . Добре че само 12 долара я платих , трия я и не искам да я чуя вече !

Публикувано
  • Автор

Доста е постна от към карти. Това е.

Публикувано
В Пазарджик ме въртя в кръг и накрая ...

Мен ме въртя в стария град на Пловдив :tooth: Голямо аки, както казва Thunder: "навигация" ли?

Иначе има готин интерфейс, ама функционалност по предназначение - йок. :fart:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Инсталирах си Sygic Aura 2.1 и съм много доволен от работата й. Имам един проблем. Имам глас на български но за програмата нямам български. Някой може ли да ми даде линк с файла на български че тука в форума като намеря нещо все ме прехвърля към някакъв Linkmaker. Благодаря :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Свалих версия 11 от zamunda, качвана е от Aveliky, ама не ми вади 3д сгради, на скрийншотите има. Как да ги включа?

Редактирано от mazev

Публикувано

3Д не е налично за всички градове, поне не за България. В София например, 3Д сградите се броят на пръсти, докато в Солун почти всичко е триизмерно.

Публикувано

Абе, адашче, всичко е в Софето, и парите и жените, ние в провинцията сме много зле, една уличка ми се наложи снощи да търся в Пловдив, Сиджика ме прати за зелен хаѝвер, сателитната ТВ в бавареца ми работи само в София, идвам да живея в Софето, бре :tooth:

Публикувано

Егати аномалията, аз пък искам във Филибето :)

Публикувано

3Д не е налично за всички градове, поне не за България. В София например, 3Д сградите се броят на пръсти, докато в Солун почти всичко е триизмерно.

Ясно ми е, ама на мен и малкото, които има не ми ги вади, претърсих цяла София :unsure: само снимки ми излизат

Редактирано от mazev

Публикувано
  • Автор

Алекс, Ами ползвай Навигон де. Иначе 3d сгради, Античния театър, стадиона и още една, две :D За жените обаче не съм съгласен ;)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Някой да знае къде мога да намеря тези карти: Дания, Германия, Австрия, Унгария, Сърбия и България.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Бъркам ли, или е вграден? Я, поразгледай настройките по - обстойно.

Публикувано

От версия 11.0 нататък българското меню и войс-а си ги има вградени ;)

Публикувано

Мерси на всички :),

То било написано на български и аз гледам най-горе :)

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Не мога да я сваля, много е голяма и всеки път ми прекъсва след половин един час. Със инсталос-а свалям ???

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.