Публикувано Май 25, 201114 гд Автор Източна Европа! Трябва вече да сте се ориентирали към кои хора да се обърнете на лично
Публикувано Май 25, 201114 гд Здравейте! Първо да благодаря на Шаман за линка. За съжаление и той не работи при мен. Така като си мисля вероятно е версията да е ARM7, защото не виждам друга причина да не тръгва. Свалих версията за Турция, която тръгна без проблем. Сложих картата на България вътре- и в auramap и в rewritable. Смених и правата, обаче не се появява в менюто. Някой има ли идея къде греша?
Публикувано Май 25, 201114 гд Автор След обед ще я пробвам на едно 3G и ще ти върна инфо. Не мисля, че там е проблема обаче
Публикувано Май 25, 201114 гд Шаманската версия работи на 3г, изпробвано от мен , на телефона на приятел .
Публикувано Май 28, 201114 гд Супер неадекватна програма , реших да я изпробвам в реална обстановка, в градове които не познавам - е питайте ме дали пак ще я пусна !?! В Пазарджик ме въртя в кръг и накрая ме закара на баба си в гъ.. , а във Велинград даже незнаеше за съществуването на 90 % от улиците сигурно . Добре че само 12 долара я платих , трия я и не искам да я чуя вече !
Публикувано Май 28, 201114 гд В Пазарджик ме въртя в кръг и накрая ... Мен ме въртя в стария град на Пловдив Голямо аки, както казва Thunder: "навигация" ли? Иначе има готин интерфейс, ама функционалност по предназначение - йок.
Публикувано Юли 22, 201114 гд Инсталирах си Sygic Aura 2.1 и съм много доволен от работата й. Имам един проблем. Имам глас на български но за програмата нямам български. Някой може ли да ми даде линк с файла на български че тука в форума като намеря нещо все ме прехвърля към някакъв Linkmaker. Благодаря
Публикувано Август 4, 201114 гд Свалих версия 11 от zamunda, качвана е от Aveliky, ама не ми вади 3д сгради, на скрийншотите има. Как да ги включа? Редактирано Август 4, 201114 гд от mazev
Публикувано Август 5, 201114 гд 3Д не е налично за всички градове, поне не за България. В София например, 3Д сградите се броят на пръсти, докато в Солун почти всичко е триизмерно.
Публикувано Август 5, 201114 гд Абе, адашче, всичко е в Софето, и парите и жените, ние в провинцията сме много зле, една уличка ми се наложи снощи да търся в Пловдив, Сиджика ме прати за зелен хаѝвер, сателитната ТВ в бавареца ми работи само в София, идвам да живея в Софето, бре
Публикувано Август 5, 201114 гд 3Д не е налично за всички градове, поне не за България. В София например, 3Д сградите се броят на пръсти, докато в Солун почти всичко е триизмерно. Ясно ми е, ама на мен и малкото, които има не ми ги вади, претърсих цяла София само снимки ми излизат Редактирано Август 5, 201114 гд от mazev
Публикувано Август 5, 201114 гд Автор Алекс, Ами ползвай Навигон де. Иначе 3d сгради, Античния театър, стадиона и още една, две За жените обаче не съм съгласен
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Някой да знае къде мога да намеря тези карти: Дания, Германия, Австрия, Унгария, Сърбия и България.
Публикувано Ноември 22, 201114 гд Бъркам ли, или е вграден? Я, поразгледай настройките по - обстойно.
Публикувано Ноември 23, 201114 гд От версия 11.0 нататък българското меню и войс-а си ги има вградени
Публикувано Ноември 23, 201114 гд Мерси на всички , То било написано на български и аз гледам най-горе
Публикувано Февруари 5, 201214 гд Не мога да я сваля, много е голяма и всеки път ми прекъсва след половин един час. Със инсталос-а свалям ???
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.