Публикувано Август 1, 201312 гд Когато изтриеш приложение, в папката user/library/application support остава текущото състояние на приложението, както и едно файлче в user/library/caches. Триеш ги след махането на приложението и тогава пробваш пак. Ако и тогава продължава - явно са объркали нещо с правата на папките с настройки, макар, че аз я имам също и нямам такива проблеми.
Публикувано Август 1, 201312 гд Аз имам същия проблем, след всяко отваряне трябва да си правя настройките
Публикувано Август 1, 201312 гд Ми...еб@ ли го. Да сверяваме права на папки? Търси ме по чатовете, после ще пишем резултата.
Публикувано Септември 18, 201312 гд От години го имах това купено от една оферта заедно с Igo primo. Онзи ден за пръв път ми трябваше навигация и двете отпътуваха в кошчето, супер малоумни приложения. След тях и Google Maps. Само бъгавата стокова карта ми намираше улиците и свърши някаква работа и най-важното, че позваоли да се използва с лекота. Бъгава щот ме пращаше в градове на 400км., но не ти скъсва нервите, като тези Sygic или igo. Като TomTom друго не съм виждал и да е винаги удобно за използване, въпреки че може да има разминаване в карти.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.