Публикувано Април 30, 200916 гд Сканирайте всеки документ на вашия iPhone и го запишете като PDF-файл, или само го изпратете с електронна поща - всичко само за няколко секунди.
Публикувано Май 2, 200916 гд Приложението е перфектно. Лошото е, че фокуса на камерата не е добър и крайния резултат е незадоволителен.
Публикувано Май 2, 200916 гд Тука е мястото да погледнем изпод вежди липсата на качествена камера у iPhone :think:
Публикувано Май 29, 200916 гд Каква е разликата между това да "сканираме" с тази програмка някой лист А4 например и това просто да го снимаме с камерата?
Публикувано Май 29, 200916 гд Няколко поста по-горе @tchav е дал мнение, което до някаде отговаря на въпроса ти
Публикувано Юни 19, 200916 гд Програмката изглежда много добре, но нещо не мога да си я инсталирам. ITunes не успява да ми се синхронизира с телефона и ми излиза съобщението - Not compatible with this IPhone, и после...it requires a new version of IPhone OS...
Публикувано Юни 20, 200916 гд Здравейте. Някои знае ли как мога от Сидия да изтегля този софтуер? Ще ми свърши добра работа, а от тук не мога да си го кача на телефона. Доунлодвам го, ITunes-почва да ми го качва на телефона (уж) и после ми изкарва съобщение, че не е качен. (не помня точно съобщението, но някъде по темите някои писа за подобен проблем и съвета към него беше да си оторизира компютъра. Направих го но пак не ще... ) Та...мога ли от сидията да си го дръпна някак си...? Предварително благодаря на отзовалите се.
Публикувано Юни 20, 200916 гд Здравейте. Някои знае ли как мога от Сидия да изтегля този софтуер? Ще ми свърши добра работа, а от тук не мога да си го кача на телефона. Доунлодвам го, ITunes-почва да ми го качва на телефона (уж) и после ми изкарва съобщение, че не е качен. (не помня точно съобщението, но някъде по темите някои писа за подобен проблем и съвета към него беше да си оторизира компютъра. Направих го но пак не ще... ) Та...мога ли от сидията да си го дръпна някак си...? Предварително благодаря на отзовалите се. А случайно да си направила това : Инсталация нa приложения през iTunes -iPhone / iPodTouch 2.x ?
Публикувано Юни 20, 200916 гд Привет, въпросът ми е ако ползвам gmail поща на сървара в настройките какво трябва да пише защото ми излиза файлд то сенд
Публикувано Юни 20, 200916 гд Привет,въпросът ми е ако ползвам gmail поща на сървара в настройките какво трябва да пише защото ми излиза файлд то сенд И на мен ми излиза същото.Ползвам Yahoo.
Публикувано Декември 12, 200916 гд DocScanner v2.0 Category: Business Price: $8.99 Released: Aug 05, 2009 Size: 1.8 MB Seller: Norfello Oy Latest version: 2.0 Новото: - Подобрено качество на изображението - Много промени по потребителския интерфейс - Фиксиран бъг около webDAV клиента - Evernote интеграция
Публикувано Февруари 11, 201016 гд VERSION 3.0.2 Какво ново* Текстът зад изображение в PDF файлове* Автоматично преименуване неозаглавен документи след признаването текст* Промени въртене жест да се използват два пръста
Публикувано Март 7, 201016 гд DocScanner Version: 3.0.4 Category: Business Seller: Norfello Oy Publish Date:2010-02-11 Price: $5.99 Size: 4.5 MB НовоКоригирани грешки
Публикувано Май 12, 201015 гд Програмата е много добра и работи отлично с автофокуса са на 3гс. Просто вече не ползвам скенер или факс. Но ако сте с 3г, не се надявайте да ви свърши работа за по-дребен шрифт.
Публикувано Септември 15, 201015 гд What's new in Version 4.0.1-fixed bug with brightness and contrast sliders -fixed bug with paper size adjustment -documents sent to Dropbox and Google Docs now have .pdf extension
Публикувано Септември 19, 201015 гд DocScanner 4.0.3 What is new in Version 4.0.3- iOS 4.1 compatibility http://itunes.apple.com/linkmaker/
Публикувано Декември 13, 201015 гд DocScanner 4.0.4 What's new in Version 4.0.4- Vastly improved View Finder - New whitening algorithm - Google Docs users can now send JPGs to Google Docs in order to gain OCR result by Google. - New quick scan mode automates the workflow making scanning much faster. - Dropbox support improved, root folder access included
Публикувано Януари 3, 201115 гд DocScanner 4.0.5 * fixed bug with camera flash (images were half-lit)
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.