Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple Event It's Glowtime - iPhone 16

Featured Replies

Публикувано

За момента мисля че анализа и реакцията на mkbhd за новите продукти е най-добра. 

Винаги е било така - новият продукт да има малко ъпгрейди спрямо предишния, и според мен не може да очакваме всяка година някакви огромни разлики и ъпгрейди - просто не е реалистично, и тогава пък ще има оплаквания от ненужно раздути параметри или висока цена.

Ето примерно за процесора - като сравнявам как се зареждат апове и сайтове между 12ПМ и 15ПМ не виждам значителна разлика, а това са 3 години разлика. Дори и при такава разлика във времето, пак ъпгрейдите изглеждат не много значителни.

Друго сравнение, където андроид феновете постоянно изтъкват - за камерата. Някои самсунзи и други андроид телефони имат по 100, 200 и т.н. мп камери, но при пряко сравнение не са по-добри, или по-детайлни. Всички знаем че не е само до броя мегапиксели.

Относно камера бутона - удобен е, имал съм такъв телефон преди време. Но съм го ползвал основно за бързо отваряне на камерата, и почти не съм го ползвал за правене на снимки, така че не знам колко би бил популярен. Хубавото при този бутон е, че е само за правене на снимки, и може би ще има повече успех - ще видим.

• Отговори 61
  • Прегледа 17.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Между другото, изтече доста сигурна тайна информация, че тазгодишния айфон ще бъде най-добрият айфон представян до момента.

• И iOS ще има ту хъндрид амейзинг ню фичърс...

• Моят дойде 🤩

Добавени снимки

Публикувано
  • Автор

Да се върнем на темата.

Всички модели iPhone 16 ще поддържат 45W USB-C бързо зареждане, както и обявеното на събитието 25W зареждане с новия MagSafe charger.

Подобрената спецификация за зареждане беше разкрита в продуктовото сертифициране на Apple в Китайския център за сертифициране на качеството.

Серията iPhone 16 премина националния сертификат за качество, като и четирите модела поддържат до 45W бързо зареждане, което е по-бързо от миналогодишното 29W зареждане.

IMG_1012.jpeg

Публикувано

По темата пре ордерите са отворени във Айстайл.

Публикувано

Остави Айстайл. В емага са на 10 месеца без оскъпяване. И това ако не е оферта!

Публикувано
  • Автор

За мен винаги най-добрата цена е в кеш в оператор с преподписване на договор, поне ако е от България няма по-ниска цена в първите месеци. Ако трябва да е на изплащане, да това в емаг е добра оферта, но е по-скъп. 

Публикувано

В този ред на мисли някой поръчвал ли е от А1? Поръчах в петък, изпратиха ми мейл, че ще проверят и това е.

Получихме Вашата поръчка №xxxxxxx. Предстои проверка дали можем да изпълним избраната промоция. Очаквайте следващ имейл с повече детайли.

Публикувано

Аз направих 2 поръчки в Петък и имам същите мейли. Така е всяка година с а1, това са стандартни мейли и това им е процедурата.

Публикувано
  • Автор

Тази година demand е по-слаб и гледам в Yettel всички са още налични. Предполагам не би трябвало да има проблеми с доставките.

Само сайтовете на операторите паднаха традиционно в петък, представете си за, колко малко хора са оптимизирани.

Публикувано

Ако и в БГ се направи да върнеш стар айфон за 2/3000+ лв, в зависимост от модела и състоянието, и да си вземеш най-новия тел, ще има доста повече поръчки

Публикувано
  • Автор

Аз връщам всяка година телефони на една година в супер състояние на един голям търговец от Румъния, който има представителство и в БГ и съм много доволен. Не се занимавам с OLX, пазарлък, тарикати и тнт. 

Редактирано от ML16

Публикувано

Може ли да споделиш кой е търговеца?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
преди 59 минути, ML16 написа:

Аз връщам всяка година телефони на една година в супер състояние на един голям търговец от Румъния, който има представителство и в БГ и съм много доволен. Не се занимавам с OLX, пазарлък, тарикати и тнт. 

Два телефона им върнах преди 3 месеца и си взех 15про за 1000лв

Публикувано
  • Автор

@chorlav ф л и п . Б г

*ако се сметне за неправилна реклама може да се изтрие поста.

Редактирано от ML16

Публикувано

Аз по-скоро имам предвид да е като услугата на епъл в САЩ, не чрез външни търговци или като скам сайтове като олх и подобни.

В САЩ отиваш с твоя си тел, оставяш го, избираш си новия тел с няколко долара доплащане, и млад и усмихнат служител/служителка ти прехвърлят акаунта и нещата от стария на новия тел за 5 мин, и си готов. Чиста работа.

Публикувано

Все още нямаме магазин на Епъл за да стават тези работи.

Публикувано
  • Автор

С удоволствие ще я ползвам!
Но за да я имаме тази услуга трябва да имаме официално представителство на марката, и както всичко друго, нашия пазар е малък и не сме интересни.

Публикувано

Малко инфо за камерата на iPhone 16

- ъпдейтнатите Photographic Styles ще са само за за 16ките, като ще се записват допълнително като мета-данни към HEIF формата

- iPhone 16 Pro/Мax добавят поддръжка на JPEG XL за ProRAW: по-малък ProRAW, + ProRAW със загуба на информация; 48MP файл е ~20MB (по-малко от 100MB+)

Eто тук се виждат новите настройки 

image.thumb.png.b4e213b4b09618730b61f1025c9a861b.png

Редактирано от robot

Публикувано

Аз от цялата презентация искам да си взема само една титаниева верижка за часовника. 😄

Публикувано
  • Автор

Ревю наблягащо на камерите

Публикувано

Някой няма ли да се похвали с нов телефон днес? :) (не че има много ново, ама нали..)

Публикувано

Преди малко разгледах 16 pro max, има лека видима разлика в големината дисплея, а бе хареса ми!

Публикувано

Айде спекулата започна. Дано има бройки и да им падне бизнеса на спекулантите. Аз за първа година не играя с преордър и ще хартисам. Последните 3 години все успявам да взема в деня на пускане. Май тази година ще чакам търпеливо. 

Публикувано

Миналата седмица поръчах през сайта на А1, днес получих мейл че е предаден на куриера.

Публикувано

Моят дойде 🤩

50a4a96be7737b9c1ffdb0f5175c0247.jpg

Публикувано

И моят го доставиха днес. Поръчка от петък — А1.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.