Публикувано Май 16, 201015 гд $0.99 View on iTunes Category: Entertainment May 11, 2010 Version: 1.0 1.5 MB Seller: Qneo © 2010 Qneo LANGUAGES: English REQUIREMENTS: Compatible with iPhone. Requires iPhone OS 3.0 or later.
Публикувано Май 16, 201015 гд Готино е, но всеки път трябва да свалям iSkin-а за да демонстрирам. Иначе къса вериги и пуши.
Публикувано Май 16, 201015 гд За по-малко запознатите с някои internet memes: Видеото в "Will it move?" е всъщност идея производна на "Will it blend?" (пр. виж ipad в миксер).
Публикувано Май 16, 201015 гд Аз съм с Haptic vibration OLD и явно нещо е разбъркало , защото няма вибрация когато булдозера започне да "бута".
Публикувано Май 16, 201015 гд Махнах Haptic vibration OLD и пак не иска да вибрира. Получи се друг проблем при махане на Haptic vibration OLD, изчезнаха ми звуците при закл/вкл. на клавиатурата, при получаване на смс, набиране на номер от клавиатурата и др. Наложи се пак да инсталирам Haptic vibration OLD и звуците се оправиха. Дайте друго предложение как да оправим програмата, че е много тарикатска. Редактирано Май 16, 201015 гд от turganay
Публикувано Май 17, 201015 гд ПЪРВО махни хаптик, рестартирай и въведи или потвърди само настройките за звуци наново. После я качи и казвай става ли.
Публикувано Май 17, 201015 гд Снощи го направих поне 3 пъти и пак не става. Ресетнах всички настройки и пак не се оправи звука и се наложи да върна Haptic. Не знам къде е логиката
Публикувано Май 17, 201015 гд Логиката ли? А ми не ползвай шитни като Haptic. Тя горката ни батерия и без това не е китка.
Публикувано Май 17, 201015 гд Не може да не харчи, особенно при теб и тези ежедневни няколкостотин СМС-а.
Публикувано Май 21, 201015 гд Моя булдозер бута напред, а телефона се движи назад някой да е имал подобен проблем? Или само моя тел е п***л.
Публикувано Май 23, 201015 гд И при мен е така;(.Интересно,че първия ден като го инсталирах си беше нормално.
Публикувано Май 25, 201015 гд Версията си е 1.0 просто човека, който я е качил е сбъркал версията (може би).
Публикувано Май 25, 201015 гд Най-вероятно е фикснат проблема по-горе, защото и при алтернативата така се получи.
Публикувано Май 27, 201015 гд При мен стои на едно място. Но си мисля, че може да е заради Invinsible Shield-a.
Публикувано Май 1, 201213 гд И аз ще помоля за линк,че в никой от познатите ми сайтове за приложения не работи..
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.