Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Сервиз за iMac в София?

Featured Replies

Публикувано

tldr: Търся добър сервиз за iMac в София, който да проследи на микро ниво проблем по дънна платка и/или захранване. 

Здравейте, както си работеше безпроблемно 2017' iMac Pro-то ми, така една сутрин беше изгаснал и по никакъв начин не можеше да се включи. Надявах се да е захранването, занесох го в iStyle, които 2 седмици по-късно казаха, че е най-вероятно то. Питах ги дали реално са отваряли компютъра и са замерили дъното дали получава някакъв ток - казаха да, не получава. Поръчахме ново захранване, което 2 месеца по-късно така и не дойде, но реших да чакам, като през това време поръчах от Китай захранване с идеята да търся друг сервиз да го смени (iStyle отказват). Мина още месец и вчера ми се обадиха с противоречивата информация, че видиш ли направили нови тестове и този път дъното давало някакви индикации, така че най-вероятно проблемът "може би" е бил хем от дефектно захранване, хем някъде по дъното. Затова съветват да се сменят и двете. Няма да ви казвам колко струва ново дъно, не е вариант изобщо. 

Абсолютно сигурен съм, че първата "диагностика" изобщо не е включвала отваряне на компютъра и замерване на дъното. Това са направили 2 месеца по-късно, когато им казах, че предпочитам те да го ремонтират и да сменят захранването. Както и да е, просто за информация - на оторизирани сервизи се носят само гаранционни устройства. Всичко извънгаранционно ще е или прескъпо като ремонт, или невъзможно от тяхна страна (понеже Епъл им забраняват да сменят отделен компонент от цялото, а трябва цялата част/устройство да се замени). 

Някой има ли опит със сервизи в София за iMac? Всякаква информация по темата ще е добре дошла. 

Публикувано

https://irepair.bg/kontakti/

Тези съм ги ползвал - доволен съм.

Публикувано
  • Автор

Точно този сервиз ми е следващия вариант и ми е удобен като локация. Пуснах темата да събера малко отзиви. Ти какво ремонтира там - iMac или лаптоп? 

Публикувано

Един MacBook Pro -обилно залят с бира ;)

Бързи и коректни са.

Публикувано

Скриншот сервиз, в началото на Аксаков(влизане от Левски) отляво. Стар фен от форума работи там, поправял ми е доста неща - телефони, макбуци...

Публикувано

И аз ползвам услугите на Screenshot и съм много доволен. 

Публикувано
  • Автор

Благодаря ви, но този сервиз изглежда ремонтира основно телефони, таблети и часовници. 

Оставих го в iRepair преди няколко дни, чакам диагноза от тях. Ако не стане, ще трябва да го нося другаде. През това време пристигна захранването, ако се окаже, че наистина е за смяна, както твърдяха iStyle... 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.