Публикувано Октомври 31, 20241 гд Здравейте колеги, имам доста досаден проблем с Viber. Работата е там че не вижда всички контакти и когато възстановя хронологията на ново телефон както направих вчера, една част от чатовете си излизат коректно, а на другата част имената на контактите не са тези от моя телефонен указател, а тези които хората са си написали когато са си пражили Viber профил... Забелязох, че ако вляза в контакти и редактирам контакт който вайбър не вижда, той се оправя и вече излиза коректно... Този бъг ми се случи и на предния iPhone и сега на този и май се получи като мигрирах от андроид към iOS. Някой има ли идея как да го оправя.
Публикувано Ноември 1, 20241 гд Изтрий приложението и го инсталирай отново, ако не помогне, просто го изтрий завинаги. По-добрите алтернативи са WhatsApp, Telegram, Signal…
Публикувано Ноември 1, 20241 гд Дааа, калпаво приложение е, аз го държа само заради обявите за части за автомобила “втора ръка” От автоморгите държат да пращат снимки точно на това приложение.Sent from my iPhone using Tapatalk
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате