Публикувано Май 19, 201015 гд В репото на BigBoss се появи пряк конкурент на ScreenRecorder. С Display Recorder може да записвате всичко, което извършвате на вашият телефон в AVI и H.264/MOV формат с изключително HQ качество, а качването им в YouTube е повече от лесно. Цената му е $4.99 и може да бъде закупен от Cydia. Необходимо е WiFi/3G, за да бъде изтеглен лиценза! Преди това инсталирайте sed и Fabius Utils! Display Recorder 1.3.11 xSellize
Публикувано Февруари 14, 201115 гд Автор Да попитам, тези dependencies необходими ли са все още? - Backgrounder - gdata objectivec client - libxml2
Публикувано Февруари 14, 201115 гд Автор 1. libxml2 го има инсталиран в повечето случаи. 2. gdata objectivec client липсва и е ненужен. 3. Google Data APIs обаче е задължителен за да работи Display Recorder..
Публикувано Октомври 10, 201114 гд От 1-вия пост с клипа, някой знае ли как се казва тоя tweak 4-те икони на Dock-а да имат страници ? Да се slide като горните Undocked
Публикувано Януари 4, 201214 гд Програмата много ми харесва има един недостатък и това е че клип 3 минути ми го направи 3 гб. Някой знае ли как и какво да бутна да не е толкова голям изходния файл. Мерси
Публикувано Януари 4, 201214 гд Автор Пф, какво си правил бре? На мен 3 минутки са ми около 7-8 МБ. Пробвай в H.264/MOV колко ще е.
Публикувано Януари 5, 201214 гд Да в mov e вече приемливо. Беше настроено в .avi и размера беше внушителен. На 10 мин телефона заби чудих се какво е а то изходния файл беше ужасяващ. Но в .mov всичко е наред. Мерси
Публикувано Януари 7, 201214 гд Искам да попитам защо като правя запис в landskape трябва да си правя вратна гимнастика като го гледам! В смисъл екрана се завърта на 45 градуса накъдето и да го врътна?
Публикувано Януари 10, 201214 гд Искам да попитам има ли програма като тази , но да може да записва и звук т.е ако си пусна бтв от телефона и искам да запиша нещо да не ми дава замо картина но и звук.
Публикувано Януари 10, 201214 гд Автор Не, но ако си навътре в материята YouTube, можеш да си добавиш.
Публикувано Януари 13, 201412 гд Автор Display Recorder 1.3.9 What's new:* Support iOS 7 including arm64 devices Линк, или от репото на xsellize.
Публикувано Август 10, 201411 гд Между другото,RecordMyScreen tweak e напълно безплатен!Без икона е и иска Activator за да стартираш запис;)BigBoss;)Записва аудио,но от микрофона
Публикувано Октомври 20, 201510 гд При мен не работи коректно, въпреки че си го купих. При активиране на запис посредством опция на активатор излиза грешка за спринг борда. Мултитаскинга блокира.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.