Публикувано Май 19, 201015 гд Крайно време беше да излезне подобна екстра. BigBoss не спират да ни изненадват приятно. Поредният им шедьовър се нарича PwnTunes. Писнало ви е да се занимавате с iTunes, обичате си iPhone, но мразите изнервящата синхронизация. Това е решението. С PwnTunes всичко е толкова лесно. Достатъчно е само да свържите своя телефон към което и да е PC и библиотеката ви се озовава на него. Не се изисква никакъв допълнителен софтуер. Приложението вече лежи в Cydia, и който желае може да си го закупи срещу скромните $12.99. PwnTunes v1.0.0.0-7 http://itunes.apple.com/linkmaker/ Важно: Това не е кракната версия! Съвместимост: - Windows 7 - Windows Vista или Windows XP with Fix (included) Features:- Drag&Drop Music Import/Export without iTunes - Access iTunes Music from any PC without iTunes - Use iPhone/iPod/iPad as USB-Stick for any Files - No extra Software on PC required
Публикувано Май 20, 201015 гд Надали... щом е получил и бан предупреждение. Със сигурност не е прочел, че програмата не е кракнатата версия Аз да попитам има ли вече такива хора, които са я закупили да дадат някакво мнение за да се насърчим и ние да си я купим Нещото, което ме спира засега е, че неможе да се синхронизира безжично, което точно в тези обстоятелства (понеже съм си забравил кабела на iPhone-а в Пловдив а съм на 120 км от него) няма как да си кача нови песнички да си слушам в колата и ми е много мъчно Ако се измисли нещо по въпроса веднага бих я купил
Публикувано Юли 16, 201015 гд Програмата е перфектна. Още повече, че освен раздялата с любиият iTunes, прави целият обем памет достъпен под формата на USB Flash-ка. Само излекувана версия да имаше....
Публикувано Юли 31, 201015 гд Ами защо не пробваш и споделиш? Или е по хубаво всичко в ръчичка и на готово?:think:
Публикувано Юли 31, 201015 гд Когато тръгна да ъплоадвам файлове ми казва,че е това е trial версия и пита дали искам да я купя,но въпреки тово ми ги качва.Иначе най-много ми харесва това,че вече мога да си трия видео файловете,за да пестя място тъй като библиотеката ми е на друг компютър.
Публикувано Юли 31, 201015 гд Пробвах се да кача мп4 формата но нестана. Явно е само за музика или просто защото версията е триал и може да е одрязано.
Публикувано Ноември 21, 201015 гд Автор 1. Първо инсталирате оригиналния "pwntunes" от Cydia и след това я деинсталирате. 2. Инсталирате кракната версия от cydia.myrepospace.com/lukakotar/ 3. Отивате във /var/mobile/Media/ и изтривате папката "My music" ако съществува. 4. Рестартирате телефона. 5. Отново отивате във /var/mobile/Media/ и правите папка "My music" 6. Копирате mp3 песните в папката "My music"... 7. Отивате в Settings/pwntunes и включвате. "generate playlists" "Needs Sync" "Reset Imports" 8. Отваряте iPod и песните трябва да са импортнати. 9. Ако не сработи деинсталирайте кракнатата pwntunes и инсталирайте оригиналната от Cydia. След това отново деинсталирайте оригиналната и инсталирайте кракнатата. thx to xSellize Превод: mupo
Публикувано Ноември 22, 201015 гд Grievous, до тук всичко точно, с инфото от последния ти пост качвам без проблем. Обаче имам въпрос: как става това с drag and drop? Доколкото видях, като си закачиш телефончето, имаш и друга папка освен DCIM, a при мен е само тя. Какво трябва да направя за да мога да Drag and Drop - вам?
Публикувано Ноември 22, 201015 гд При мен не се получава.Пробвах всички точки описани от Grievous,но уви.Жалко,отдавна исках да си я кача тази програмка.
Публикувано Май 3, 201114 гд Аз си е закупих всичко уж 6 лиценз и т.н. мога да трия музика, да качвам и трия снимки, но като искам да копирам няква mp3 и излизат 2 съобщения едно след друго err1 err2 Немога и немога да разбера къде е проблема Някой да има идея wtf
Публикувано Май 23, 201114 гд Изненадващо, но при мен проработи, благодаря на Grievous за подробното описание П.П. а има ли начин да преименуваме дадената песен? Редактирано Май 23, 201114 гд от Jack Sparrow
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.