Grievous Публикувано Май 19, 2010 Публикувано Май 19, 2010 Крайно време беше да излезне подобна екстра. BigBoss не спират да ни изненадват приятно. Поредният им шедьовър се нарича PwnTunes. Писнало ви е да се занимавате с iTunes, обичате си iPhone, но мразите изнервящата синхронизация. Това е решението. С PwnTunes всичко е толкова лесно. Достатъчно е само да свържите своя телефон към което и да е PC и библиотеката ви се озовава на него. Не се изисква никакъв допълнителен софтуер. Приложението вече лежи в Cydia, и който желае може да си го закупи срещу скромните $12.99. PwnTunes v1.0.0.0-7 http://itunes.apple.com/linkmaker/ Важно: Това не е кракната версия! Съвместимост: - Windows 7 - Windows Vista или Windows XP with Fix (included) Features:- Drag&Drop Music Import/Export without iTunes - Access iTunes Music from any PC without iTunes - Use iPhone/iPod/iPad as USB-Stick for any Files - No extra Software on PC required Цитирай
Razer Публикувано Май 20, 2010 Публикувано Май 20, 2010 Надали... щом е получил и бан предупреждение. Със сигурност не е прочел, че програмата не е кракнатата версия Аз да попитам има ли вече такива хора, които са я закупили да дадат някакво мнение за да се насърчим и ние да си я купим Нещото, което ме спира засега е, че неможе да се синхронизира безжично, което точно в тези обстоятелства (понеже съм си забравил кабела на iPhone-а в Пловдив а съм на 120 км от него) няма как да си кача нови песнички да си слушам в колата и ми е много мъчно Ако се измисли нещо по въпроса веднага бих я купил Цитирай
Dan7e Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 Какво става, има ли вече кракната версия или си я пазите в тайна ? Цитирай
potrebitel29 Публикувано Юли 16, 2010 Публикувано Юли 16, 2010 Програмата е перфектна. Още повече, че освен раздялата с любиият iTunes, прави целият обем памет достъпен под формата на USB Flash-ка. Само излекувана версия да имаше.... Цитирай
potrebitel29 Публикувано Юли 16, 2010 Публикувано Юли 16, 2010 Мерси за инструктажа! А иначе новината не е добра. Цитирай
Razer Публикувано Юли 31, 2010 Публикувано Юли 31, 2010 излекувана или ? Хайде пишете като качвате такива линкове де... Цитирай
BANNN Публикувано Юли 31, 2010 Публикувано Юли 31, 2010 Ами защо не пробваш и споделиш? Или е по хубаво всичко в ръчичка и на готово?:think: 1 Цитирай
matsan Публикувано Юли 31, 2010 Публикувано Юли 31, 2010 Когато тръгна да ъплоадвам файлове ми казва,че е това е trial версия и пита дали искам да я купя,но въпреки тово ми ги качва.Иначе най-много ми харесва това,че вече мога да си трия видео файловете,за да пестя място тъй като библиотеката ми е на друг компютър. Цитирай
maNcHeSteRUTD Публикувано Юли 31, 2010 Публикувано Юли 31, 2010 Пробвах се да кача мп4 формата но нестана. Явно е само за музика или просто защото версията е триал и може да е одрязано. Цитирай
kokobrise Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 Не сработва с моя iphone 4 OS 4.0 Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 21, 2010 Автор Публикувано Ноември 21, 2010 1. Първо инсталирате оригиналния "pwntunes" от Cydia и след това я деинсталирате. 2. Инсталирате кракната версия от cydia.myrepospace.com/lukakotar/ 3. Отивате във /var/mobile/Media/ и изтривате папката "My music" ако съществува. 4. Рестартирате телефона. 5. Отново отивате във /var/mobile/Media/ и правите папка "My music" 6. Копирате mp3 песните в папката "My music"... 7. Отивате в Settings/pwntunes и включвате. "generate playlists" "Needs Sync" "Reset Imports" 8. Отваряте iPod и песните трябва да са импортнати. 9. Ако не сработи деинсталирайте кракнатата pwntunes и инсталирайте оригиналната от Cydia. След това отново деинсталирайте оригиналната и инсталирайте кракнатата. thx to xSellize Превод: mupo 1 Цитирай
akoae Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 Grievous, до тук всичко точно, с инфото от последния ти пост качвам без проблем. Обаче имам въпрос: как става това с drag and drop? Доколкото видях, като си закачиш телефончето, имаш и друга папка освен DCIM, a при мен е само тя. Какво трябва да направя за да мога да Drag and Drop - вам? Цитирай
kokobrise Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 При мен не се получава.Пробвах всички точки описани от Grievous,но уви.Жалко,отдавна исках да си я кача тази програмка. Цитирай
Stil Публикувано Май 3, 2011 Публикувано Май 3, 2011 Аз си е закупих всичко уж 6 лиценз и т.н. мога да трия музика, да качвам и трия снимки, но като искам да копирам няква mp3 и излизат 2 съобщения едно след друго err1 err2 Немога и немога да разбера къде е проблема Някой да има идея wtf Цитирай
Jack Sparrow Публикувано Май 23, 2011 Публикувано Май 23, 2011 (редактирано) Изненадващо, но при мен проработи, благодаря на Grievous за подробното описание П.П. а има ли начин да преименуваме дадената песен? Редактирано Май 23, 2011 от Jack Sparrow Цитирай
BANNN Публикувано Септември 4, 2011 Публикувано Септември 4, 2011 1.3.0.1 http://www.pwntunes.net/cydia/pwntunes/ Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.