Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Евтин и работещ заместител на AirTag .

Featured Replies

Публикувано
  • Автор

Батерията е тип “стотинка” като на епълския таг и състоянието се показва.

Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk

IMG_8910.jpeg

Редактирано от Veselin Panov

• Отговори 71
  • Прегледа 6.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• виджам, че темата се е развила. знам, че има такива тагове от доста време, но тези не са по блутут и работят добре. даже някъде четох, че ползват същия чип като на епълските.както казах, купих 5 и 3 с

• Ръчния багаж, затова е ръчен, защото ти е под ръка. Едно от основните предназначения на еър таг е, да следиш дали чекирания багаж е в твоя самолет. Ако се загуби, с локализирането чрез джаджата, по-ле

• Ненапразно една функция в телефона се казва "самолетен режим". Горе високо можеш да пипнеш всякакви линии. P.S.  Искай да ти предоставят информация с кой оператор е осъществен роумингът. Ако пусн

Добавени снимки

Публикувано
на 25.11.2024 г. в 13:31, Veselin Panov написа:

Здравейте, ровейки се из дебрите на Алиекспрес, открих почти идеалния заместител на скъпите AirTag. Купих 5 броя, ей така, за теста и се оказа, че работят много добре. Цената беше около 5лв на бройка, сега малко са ги вдигнали , но пак е 1/10 от цената ... 

линк ТОВА СА

IMG_8864 Medium.jpeg

Има ли ги в Тему, че Алито отвикнах да поръчвам че ги чакам по 2 месеца?

Публикувано

Дойде за няма и две седмици, получих го в офис на Спиди - и аз се изненадах честно казано.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

И моя дойде за 15-20 дни, утре ще го взема

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

А нещо с формата на дебитна карта?

Публикувано

Аз не съм доволен…. Това не значи , че на мен като не ми върши работа не си е ок. Взех го за кучето, закачено бе за нашийника с телче за ключове(халка). Изпратих ги с жената да се разходят.. Не го виждам къде е[emoji23], добре , че жената е със старата ми 14-ка. Хааа както и да в, ако някой го иска за куче, според. мен не е ок.

Публикувано
  • Автор

за куче и оригиналния няма да сработи, поне не, докато не му сложат GPS.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Днес всех моите два и ще тествам, дано не е като стария като се отдели от телефона и ми казва след 5-6мин а аз вече съм хванал рейса и съм на 1км.....

Публикувано

Е то и Apple устройствата са така!

Публикувано

Е как така, след като съм над 20м, и блутута се разкачи не трябва ли да сигнализира, а не когато съм вече на работа а ключовете ми стоят на топло на дивана в нас 😅

Публикувано

Не е така. Find My известява след определено време и разстояние.

Публикувано
преди 1 час, profusion написа:

Е как така, след като съм над 20м, и блутута се разкачи не трябва ли да сигнализира, а не когато съм вече на работа а ключовете ми стоят на топло на дивана в нас 😅

Интересното е,че то май въбще не се свързва с блутут. Там ми пише “не е свързан”,а си бачка. 

Публикувано
  • Автор

За десети път казвам, че маймунката НЕ работи по блутут ...

Публикувано

За блутут и отделно приложение, това върши работа. Нотификации излизат при разкачване.

IMG_5872.jpeg

Публикувано
  • Автор

Няма ти я картинката ... :)

Публикувано

На мен ми замина батерията , хааах

Публикувано

Потвърждавам, дадох го на познат, сега виждам че се намира на работата му :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор
на 18.12.2024 г. в 21:27, gogi6 написа:

А нещо с формата на дебитна карта?

Ето това.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Едно бързо питане - днес дъщерята ще пътува за Стокхолм за пръв път сама, та ако й дам тага да го сложи в багажа, трябва ли да се вади при проверка с другата електроника, или може да си остане в сака? Предварително благодаря за отговорите, не пътувам и въобще не съм запозната с реда на летищата.

Публикувано

Няма значение дали е в ръчния багаж или в куфара. Не е нужно да прави нищо. 

Публикувано

Батериите е желателно да са в ръчния багаж. Ако са в чекирания, има вероятност да го отворят за проверка.

Публикувано

За AirTag никой няма да направи проблем, ако е в чекирания багаж. Стига батерията да е в стил "копче" няма драма. 

Публикувано

Няма драми с еър таг и чекиран багаж. Винаги като пътувам си бележа куфарите ни с еър таг. Никога не са ми правили никакви драми на чекин-а.

Публикувано

Ръчния багаж, затова е ръчен, защото ти е под ръка. Едно от основните предназначения на еър таг е, да следиш дали чекирания багаж е в твоя самолет. Ако се загуби, с локализирането чрез джаджата, по-лесно ще ти го върнат. Няколко авиокомпании в Щатите са включили услуга, с която споделяш с тях местонахождението на багажа си, чрез еър таг, за по-добър контрол. 

Публикувано

Не съм казал, че е забранено или, че има драми.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.